A iubi inseamna a iubi. Nu se poate mai mult sau mai putin. Prima data iti place de cineva, eventual te indragostesti si daca legi o relatie, cu timpul poate veni si iubirea. Deci intrebarea nu are sens.
Nu ai înţeles . este o fată pe care o iubeşti. dar nu o iubeşti în întregime. Doar puţin. Şi o fată pe care o PLACI dar nu o cunoşti. Pe care ai alege-o?
Iprocrit e barbatul ce spune ca nu ar avea ganduri si cu fata misterioasa.Sunt sincer, asa mi-a fost scris sa fiu si recunosc ca m-ar interesa cea care imi place, si ar fi o provocare pentru mine, ceva nou.Insa cand ma intorc spre cea la care tin, sau o iubesc ca sa fiu in ton cu tine imi arunc privirea spre sentimentele ei si ma intreb ce s-ar intampla daca eu as avea o aventura cu X.Totusi daca dorinta mea de a o cunoaste pe cealalta creste, iau o pauza din relatie sub un pretext bine ales imi „satisfac poftele„ nebunesi daca totul se consuma si atat revin la vechea relatie.Sunt un bandit, un sarlatan stiu totusi e posibil sa incep o relatie cu misterioasa, cine stie. atunci va trebui sa pun stop total vechii relatii.nu imi place in duet.
)). Ce interesant gândeşti . Însă fetele care te plac sigur nu sunt de acord cu mine .
Viata e scurtaaaaaaa de ce sa ratam ocazii draga mea? gandesc mult prea profund, pentru a fi inteles
Pentru o relatie emotionala o aleg pe prima. Pentru sex (fara complicatii) pe a doua. Per total raspunsul este prima, pe cea pe care o iubesc "putin" (orice ar insemna "putin").
Am 14 ani. El 15. Nu prea e cazul care să se gândească la sex ma' friend .
Eu te inteleg, dar ai pus intrebarea la persoana a doua plural (adica la modul general). Daca vroiai un sfat puteai sa ceri unul gen: "Imi place de x si de y bla-bla...". By the way, nu stiu ce vroiai sa scrii cu "cazul care sa se gandeasca", dar daca te referi la el (sau ei, cati sunt ), stai tu linsistita ca ei se gandesc de mult .
Man . Eu sunt cea pe care el o iubeşte "puţin" nu eu sunt cea căreia îi plac mai mulţi tipi . Ai citit greşit întrebarea. Şi e doar un EL. Şi nu, nu se gândeşte.
Nu ar trebui sa ai pretentia de a subintelege chestia asta. Data viitoare scrie si tu. Si, revenind... Poate nu se gandeste sa faca acum, dar la actul sexual in sine iti garantez ca se gandeste. Daca nu ma crezi pune-i o microcamera in baie .
Daca fata pe care o placi a aparut in momentul in care o iubesti pe celalta, inseamna ca nu o iubesti, stii cum se zice " daca place/iubesti doua fete, alege pe a2a, ca daca chiar o iubeai pe prima nu o placeai pe a2a" parerea mea de fata. vezi tu ce faci! Succes.
Eu daca as fi baiat as alege-o pe cea pe care o iubesc. Legat de cealalta fata e doar o simpla atractie fizica intre noi si nimic mai mult, dat fiind faptul ca nici nu o cunosc.
Daca iubesti o fata nu se poate sa iti placa de alta.se poate sa fie atractie fizica dar cea mai buna alegere ar fi sa o aleg pe cea pe care o iubesc
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: