| meinteil a întrebat:

O intrebare pentru baieti:
Voi cat ati astepta intr-o relatie o fata ca sa faca sex cu voi?

52 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E greu de spus, cand nu atragi sexual opus e ca daca intrebi cand intarnesti prima viata extraterestra inteligenta din univers ce ai discuta cu persoana aia? las pe alti baieti care atrag fetele sasi raspunda

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru meinteil):

Posibil ca nu o atrageai sexual asa ca fata a stat cu tine si tea vazut ca pe un frate, stiu cum este asta, in realitate putini barbati atrag fetele, nu vezi ca multi se plang ca sunt acolo in freindzone? eu personal nu doresc relati de asta u ti-am raspuns eu vad sexul ca pe o nevoie umana si nu ai nevoie de relati pentru a isi satisface nevoia aia

De unde sti ca a plans un an de zile? man eu nu cred ca fetele iubesc cu adevarat ele stau doar din interes cu noi atat

Man pai ce putea sasi spuna? ala era teatru iar fetele sunt cele mai mari actrite din univers, fetele nu plang dupa baieti plang dupa interesele care nu le-au realizat prin acel baiat

| ambicio a răspuns (pentru RAY):

Ce bătaie ai merita tu. Observ că, cât de cât ești informat dar nu știi să profiți de ceea ce știi. Gândești foarte greșit, nu știi să îți gestionezi informațiile și din păcate induci și alți oameni în eroare. Te-aș ruga să te oprești puțin, să-ți faci ordine în gânduri și să te dezvolți personal. Meriți asta.

| RAY a răspuns (pentru ambicio):

Wow cate complimente, sa stii ca voi femeile mi-ati deschis ochii sa vad cum sunteti cu adevarat, mati dezoltat voi destul de mult numai am nevoie am vazut ipocrizia si falscitatea feminima si cat de pervrse sunteti cu adevarat numa pe interes

Dacă crezi asta te condamni singur.
"Ceea mai mare greșeală e să nu știi că faci o greșeală."

E mult mai bine singur decat cu o tarfa langa mine

"Atragi ceea ce ești. " Lumea e guvernată de legi simple precum legea credinței și legea atracției. Reflectează puțin.

| ambicio a răspuns (pentru meinteil):

Și tu ești o victimă.
Prima dată trebuie să te dezvolți personal după să cauți pe cineva.
Problema nu e la femei ci la voi, propriile voastre convingeri vă conduc viața. Atenție la gânduri căci în funcție de ele și acțiunile voastre vor fi asemănătoare. Dacă tu crezi că femeile sunt pe interes, universul va avea grijă ca asta să primești. Repet, lumea funcționează după câteva legi simple, să le înțelegi este secretul.

Nu crezi cu adevarat si te amagesti singur. O femeie adevarata se cunoaste de la distanta si din 2-3 conversatii, tu nu cunosti oamenii.

Astea sunt vrajeli feminine

Ai mult de lucru la personalitatea ta; incepe cu increderea in tine.

Ca fata ce putea sa spuna altceva, acelasi vrajeli tipic fetelor

Te amagesti singur.

Amagiri erau cand credeam in vorbele fetelor acum e ratiune si pace

Constat ca incerc in zadar sa iti schimb convingerile. Repet inca o data: "Ceea mai mare greșeală e să nu știi că faci o greșeală."

Eu vreau dovezi nu vorbe, in fine ne pierdem timpul resiproc, bye

Dovezi vei vedea cand te vei schimba, bye.

Niciodata nu mai voi crede in tarfe, bye, nici nu am de ce sa ma scimb din contra vad ca ceea ce cred se confirma mereu

| DeeaMarry a răspuns (pentru meinteil):

Scuteste-ne de ipocriziile astea.
Majoritatea va plangeti ca nu vor fetele sa faca nimic cu voi, dar cand sa va casatoriti toti vreti virgine.
Prietena ta a fost fraiera ca a plans dupa tine, dar imi pare bine ca nu suficient de fraiera incat sa cedeze.
Lasa altora ce nu stii apreciawinking.

| ambicio a răspuns (pentru DeeaMarry):

Mare dreptate ai.

| DeeaMarry a răspuns (pentru ambicio):

Multumesc pentru sustinere happy.

Realista.
Spune-mi, ti-ar conveni sa stii ca sotia ta a mai fost cu cativa inaintea ta? Eventual sa ii mai si cunosti.

Una e prietena si alta sotia.
Acum normal ca nu iti pasa cu cati a fost inainte. Important e sa nu astepti prea mult.

| LoveSleep a răspuns:

Depinde de relatie.

| vocea a răspuns:

Depinde cat ma atrage, daca o plac as astepta-o toata viata, daca nu o plac probabil 2 saptamani.

| danutzu96 a răspuns:

Perioada nedeterminata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Daca o iubesc,o astept pana simte ea sa faca,nu pot sa renunt la cineva pe care iubesc,doar pentru ca nu vrea sa faca sex decat dupa o anumita perioada.
incerc sa o fac sa inteleaga ca am anumite nevoi si ca si ea le are si ar fi ok sa nu facem chiar la nunta laughing
Eu nu stiu cum fac si ce fac astia din ziua de azi de se lasa cu un avort ( ba stiu, nu sunt prea inteligenti,ca daca ai putin cap, esti atent si stii ce ai de facut ca sa nu ajungi la avort, cred ca unele chestii gen "daca sunt beat de abia ma misc si de abia vad, e clar ca las pe maine sexul").
E frumos sexul cu persoana iubita, dar sunt riscuri destule, daca nu e cap sunt nu are rost sa faceti, go to biatches.

| AdelaElena88 a răspuns:

Îți spun fata, cum as gândi ca băiat: As încerca să o fac sa dorească ea sa facem sex, nu sa ma rog eu de ea. Daca fata nu îmi cedează din prima, înseamnă că respecta, vrea ceva serios și îmi prezintă interes.Imi folosesc abilitățile sa o seduc, da va lua ceva timp sa fac sex, nu e problema sunt și alte metode de a obține placere, însă satisfacția va fi mult mai mare când vom ajunge în punctul acela.Ma voi simți eu special ca bărbat pentru ca din atâția m-a ales pe mine, iar eu voi da tot ce e mai bun sa o descopăr. Fata care nu face sex repede, merita, merita sa o doresc, merita sa lupt sa o cuceresc.Toata treaba e sa nu o grăbesc, sa i dau senzația ca îmi doresc ca ea sa fie satisfăcută în primul rand și sa ma implic. La un moment dat va ceda, pentru ca se va indragosti de mine, cum de altfel este foarte posibil sa fac si eu asta. Dacă în schimb o fata mi se va oferi din prima, doar nu voi fi prost sa o refuz nu?

| AdelaElena88 a răspuns (pentru meinteil):

Nu știu ce sa zic, sunt mai multe motive pentru care ar fi putut sa nu vrea și anume: fie te a iubit și i-a fost frica sa o facă, nu pentru ca nu te a iubit, ci poate pentru ca avea frica asta de a deveni mama, mai ales în afara unei casnicii, poate dorea sa aibă certitudinea ca veți fi mai mult timp împreună și considera ca dacă nu face asta, îți vei menține interesul pentru ea ( multe femei au senzația ca după ce faci dragoste cu ele o sa vrei altceva), altele nu vor sa audă de sex pana nu se căsătoresc și asa mai departe. EU nu cred ca nu te a iubit, nu poți sa stai un an jumate cu un om și sa nu ajungi sa îl iubești. Îți dau un exemplu: o fata pe care o cunosc plăcea un băiat extrem de mult în liceu; Și au cunoscut au vorbit mult timp însă ea nu a ales sa facă acel lucru, i-a fost foarte greu însă știa un lucru ca și la dorea ca bărbat, însă el nu era încă un bărbat, iar ea își dorea sa se concentreze pe cariera și la momentul potrivit aveau sa se reîntâlneasca și sa formeze o familie ( ea asta își dorea) Mai vorbeau dar evident ca nu mai era ca înainte, el avea parte de experienta, ea avansa in cariera și când a terminat ea, ghici ce? S au căsătorit și acum au un copil și sunt extrem de fericiți. Asa a considerat ea atunci i la timpul potrivit ca a fost cea mai buna decizie ( ȚIN SA PRECIZEZ CA EA A FOST VIRGINA LA EL ȘTIU DIN SURSE SIGURE)Asa ca nu mai lua lucrurile chiar asa. Unele femei sunt mai reticente în a face sex, pentru ca foarte multe nu vor sa schimbe partenerul le e frica de boli și vor sa îl cunoască cat mai bine înainte de asta. Asa sunt anumite femei, nu toate. Bafta!

| RAY a răspuns (pentru AdelaElena88):

Multumesc pentru vot, nici nu ma asteptam la altceva

| Seven07 a răspuns:

Okei, sunt doua tipuri de femei si doua tipuri de relatii. O relatie serioasa nu are in timp anume, se poate inampla din prima seara sau dupa unn an, pentru ca e sentiment si pur si simplu ii oferi persoanei respective ce ai tu mai bun ( de mentionat un control, bolile venerice nu's faine cred ). Si relatiile de genul "prieteni cu beneficii", poate nici macar atat, pur si simplu intrii intr-o relatie scurta, trecatoare care prezinta doar sex fara o implicare emotionala.

| Stefanismyname a răspuns:

Cand se simte ea pregatita

| 私は日本が大好き a răspuns:

Nu poti sa faci sex cu ea din prima, dupa va crede ca stai cu ea doar pentru asta :/

| DanFunie a răspuns:

Prietene, ai 24 de ani nu stiu ce sa mai zic... nu inteleg de ce pana acum nu ai reusit sa faci sex, ce dracu laughing
Eu am 16 ani, am iubita, nu am trecut prin ce treci tu, adica, am o iubita (prima din viata mea, si in acest moment cred ca o sa fie singura, o iubesc prea mult), suntem de 6 luni impreuna, si sincer, eu, nu am pomenit niciodata despre sex, am scos-o deseori in oras, i-am facut cadouri (nu foarte scumpe, cadouri in general ieftine, gen: flori, cercei, ciocolata, cartile ei preferate...), am incercat sa o fac sa se simta bine cu mine de fiecare data, ea nu mi-a cerut niciodata nimic in afara de sex laughing, adica la nici doua luni a venit la mine si mi-a spus ca este timpul sa avem relatii intime. Apai in cazul tau nu stiu, incearca sa procedezi la fel ca si mine chiar daca ai 24 de ani, incearca sa-i faci cadouri in functie de bugetul tau, nu te da prea mult peste cap, nu toate fetele sunt pe interes, ele vor doar atentie, vor sa se simta iubite de catre persoanele de langa ele (iubitul), asa ca eu iti urez multa baftawinking

| iPaladinus a răspuns:

Depinde de cat timp o cunosti si cat de bine o cunosti. Nu poti din prima sa faci sex cu ea? Daca esti fuckboy, asta-i alta treaba.

| Lovemydoggy a răspuns:

Eu am asteptat-o pe prietena mea 2 ani jumatate... si nu regret ca era mica cand ne-am cunoscut avea 13 ani iar cand am facut-o avea 16

| Escopăr a răspuns:

Ca să nu fiu modest cam 10 minute după ce o cunosc.

| CoKoNut a răspuns:

As astepta pana fata s-ar simti pregatita pentru acest pas