Salut!
Daca o iubesc,o astept pana simte ea sa faca,nu pot sa renunt la cineva pe care iubesc,doar pentru ca nu vrea sa faca sex decat dupa o anumita perioada.
incerc sa o fac sa inteleaga ca am anumite nevoi si ca si ea le are si ar fi ok sa nu facem chiar la nunta
Eu nu stiu cum fac si ce fac astia din ziua de azi de se lasa cu un avort ( ba stiu, nu sunt prea inteligenti,ca daca ai putin cap, esti atent si stii ce ai de facut ca sa nu ajungi la avort, cred ca unele chestii gen "daca sunt beat de abia ma misc si de abia vad, e clar ca las pe maine sexul").
E frumos sexul cu persoana iubita, dar sunt riscuri destule, daca nu e cap sunt nu are rost sa faceti, go to biatches.
Eu am asteptat-o pe prietena mea 2 ani jumatate... si nu regret ca era mica cand ne-am cunoscut avea 13 ani iar cand am facut-o avea 16
Okei, sunt doua tipuri de femei si doua tipuri de relatii. O relatie serioasa nu are in timp anume, se poate inampla din prima seara sau dupa unn an, pentru ca e sentiment si pur si simplu ii oferi persoanei respective ce ai tu mai bun ( de mentionat un control, bolile venerice nu's faine cred ). Si relatiile de genul "prieteni cu beneficii", poate nici macar atat, pur si simplu intrii intr-o relatie scurta, trecatoare care prezinta doar sex fara o implicare emotionala.
Nu poti sa faci sex cu ea din prima, dupa va crede ca stai cu ea doar pentru asta :/
anonim_4396 întreabă:
alexa90_3066 întreabă:
Anonima1611 întreabă:
IrinaAniri întreabă:
Andrei5001737 întreabă: