Buna Alina. Cred ca tu esti in prima prezentare frumoasa, desteapta, descurcareta, cuminte care are ceva forme eu te-as alege pe tine Adica prima descriere. Daca esti tu lasa-mi un private mesaje sa vorbim
Succes.
Ciao
Toata lumea zice o vreau pe cea cuminte ca eu nu sunt in stare sa o tin langa mine pe cea sexy vai de *** ) o aleg pe cea curvi si sexy si o fac cuminte si descurcareata si o trimit si la scoala! ce pnm ori avem ce e mai bun langa noi ori nu!
Sincer? As alege prima varianta, dar nu vreau sa par prea pretentios... oare as gasi asa ceva?
Sincer zic
fata frumoasa,desteapta,descurcareata, cuminte, care are ceva forme.
mai bine decat o proasta falsa
Mie imi plac ambele combinate dar nu exista o fata super sexy descurcareata si desteapta, dar eu o aleg pe cea SMART
Sincer...eu ca baiat...as alege-o pe cea descurcareata.
Motivul:Sanse foarte mici sa te insele fata de cea "curvi"cum ai zis tu...formele nu conteaza (pentru mine interiorul conteaza) si...e tot ce am avut de spus
Nu sunt baiat,dar...
eu daca as fi oricum baiat as alege fata frumoasa cu forme, restul nu mai conteaza pentru. un baiat ... daca e si desteapta si descurcareata e in plus, da de ce nu.
sincer.am observat ca baietii prefera fetele putin mai naturale, adica nu poti sa fii cu o fata si sa zica lumea:ui aia cat fond de ten are pe fata, sau ui la ea ca ii cu 3 kg. mai grea din cauza maghiajului; deci nu sunt contra maghiajului da, nu in exces.ma gandesc "eu baiat fiind" sa am o prietena tencuita bine, oare cum arata dimineata la prima ora? daca`i curvi e o cauza pierduta, depinde si de baiat.profitor,pe interes si pe lauda o alge pe a doua, alt baiat care cauta iubire distractie si fericire o alge pe prima.
sper ca te-am ajutata.:* papa
Nu sunt baiat dar un baiat ar fi tampit sa aleaga o curva decat una frumoasa, cuminte, desteapta...c naiba mai vor mai mult de atat?