| miss sunshine a întrebat:

O intrebare pentru baietii cu putina experienta: va dati seama daca o fata e virgina chiar daca poate nici nu ati vorbit cu ea? Daca da, cum va dati seama si in ce cazuri (chiar si necunoscand-o, dupa ce ati cunoscut-o mai bine etc)?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Necunoscând-o, doar s-o fi văzut o dată... nu ai cum să-ţi dai seama dacă e virgină sau ba.
Şi-n plus, de ce contează aşa de mult virginitatea, această stare fizică ce se termină la un moment dat?!

9 răspunsuri:
| tiby93 a răspuns:

Poi dupa cum se comporta, este mai timida, gandeste mai altfel.nu stiu cum sa explic, dar in general se observa cand o fata e virgina si cand nutongue

| Floreenofficial a răspuns:

Pai necontroland-o nu avem cum sa ne dam seama, dar daca se vede ca e o fata cuminte si serioasa e clar ca nu a umblat cu baieti.winking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Evident ca nu isi dau seama.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cum sa isi dea seama daca mai e sau nu virgina daca nu au vazut-o niciodata!
De ex, eu nu stiu daca tu mai esti sau nu!

E logic!

| nobody_9468 a răspuns:

Nu se cunoaste mai nimic, astra sa fie clar!
Daca este o fata ca mine, adica indrazenata, cu tupeu, care-si permite orice cu oricine multi ar pune pariu ca nu mai sunt. Dar de fapt doar eu stiu care e treabahee hee
Chiar ii pun pe unii in dificultate, cand atingem subiecte mai intime dintr-o vorba in alta ajungem sa vorbim despre sex, ca tot omu'hee hee. Si nu zic nici da, nici nu... un prieten apropiat chiar m-a intrebat "tu te comporti asa cu toti baietii?" i-am raspuns "da" si zice el"daca ziceai ca te comporti asa decat cu mine, credem ca tu ma placi si chiar vrei ceva de la mine. Dar daca asa te comporti cu toti, inseamna ca asa este felul tau de a fi si esti virgina"laughing. Oricum pana l-a urma m-am mai jucat putin cu cuvintele si l-am bagat iar in ceatalaughing. E arta mea, de a un sti nimeni ce ci cum sunt euhee hee

Bafta.

| dydy22 a răspuns:

Depinde de fata iti poti da seama normal, dar sa stii ca in ziua de azi in spatele fetei de treaba se poate ascunde si alvceva

| miss sunshine explică:

Cand ziceam "necunoscand-o" ma refeream la cunoscand-o doar din vedere, fara sa fi discutat vreodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai dati mari si tari... daca s-a potrivit odata si a fost virgina asta nu inseamna ca este o regula! pisica blanda zgarie rau.nu scrie pe fruntea nici unei fete data este virgina sau nu! nu are rost sa va mai laudati cu fanteziile voastre si sa va fastasiti ca nu stiti cum sa spuneti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand se face sex sau dragoste pentru prima data curge ca un fel de sange. Dar ce mai conteaza daca e sau nu virgina