| adriana1991 a întrebat:

O intrebare pentru barbati, daca ati avea o sotie deja aveti un copil ea nu ar mai dori deloc copii si si-ar pune un sterilet fara stirea voastra ati fi nervosi?

11 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Dar de ce ar fi nevoie sa ai "aprobarea" sotului pentru asa ceva? Daca e nervos, mai bine lasa-l. Tu esti singura care ia decizii in legatura cu corpul tau si el ar trebui sa te sustina.

| VoidEternal a răspuns:

Bineînțeles. Nu neapărat pentru faptul că și-ar pune sterilet ci pentru că nu a avut încredere să discute cu mine despre problemă.

Oricum e o decizie care va afectează deci trebuie discutată înainte la comun. De asta sunteți un cuplu, nu?

| Willis a răspuns:

Dacă ambii nu mai vor copii, nu ar fi problemă.
Deci nu am fi nervoși...

| shookdazed a răspuns:

As felicita-o pentru ca este o femeie responsabila

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nervos nu, doar voios. M-aș simși liber să fac copii cu vecina,

| Stonehard a răspuns:

Lucrurile acestea se discuta intr-o familie. Nu as fi nervos, dar nu as intelege de ce ar ascunde asa ceva?

| RoCkKiD a răspuns:

Cred ca daca s-ar intampla treaba asta problema nu ar fi steriletul.
Sau tipul vrea multi copii si o preseaza sa mai faca fara ca ea sa vrea, sau ea are alte retineri pe care nu vrea sa i le comunice.

Oricare ar fi, steriletul ar fi doar consecinte unei probleme mai mari.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ar trebui sa faca asta fara stirea mea.
simpla exprimare a dorintei ei ar fi suficiente pentru mine.
a avea un copil e decizia a doua persoane. daca una nu doreste, cealalata se conformeaza. copil cu forta nu se poate.

| just4ubr2015 a răspuns:

As divorta de ea si i-as lua si copilul.un copil e o bucurie in familie indiferent de cati ai avea 1-2-10

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ti ai pus sterilet?

| Arthurart231 a răspuns:

Nu. fiecare face ce vrea cu corpul lui!