| Eugeniusu a întrebat:

O intrebare pentru cei cu experienta. Daca in timpul partidei de sex imi vine sa ejaculez, e normal sa mai continui dupa ejacuare cu inca o partida, dar fara sa ma opresc? Eu m-am oprit cand mi-a venit sperma, dar fata parca mai voia sa continui. Cum trebuie sa procedez data viitoare? Dau funda si vot, multumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti continua excitarea mangaindu-i "pasarica" si clitorisul, facandu-i o degetica sau un oral (o limba cum se spune). In momentul in care partenera ajunge in pragul orgasmului, respiratia devine mai rapida si sacadata, vaginul se umezeste foarte puternic, sfarcurile se intaresc, corpul incepe sa tremure usor, o trec frisoane, etc adica iti dai seama din comportamentul modificat al fetei.Bine inteles ca poti continua partida (daca accepta si doreste si ea) deoarece s-ar putea sa reusesti sa-i provoci orgasme multiple.succes.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să o pupi pe fătucă.

| epurasu a răspuns:

Daca,dupa ejaculare nu ti se,, culca,, desigur poti continua daca vrei insa majoritatea nu mai pot face ca li se,, culca,, happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu te opresti din actiunein momentul in care simti ca ejacularea se va produce, atunci inevitabil vei ejaculat in momentele urmatoare si ca atare penisul va deveni flasc si nu vei mai reusi sa continui penetrarea.Pentru a evita aceasta situatie in momentul in care simti ca ejacularea este iminenta, scoti penisul din vagin si continui excitarea partenerei manual sau practicand un cunilingus pana in momentul in care excitatia se mai calmeaza si te linistesti putin dupa ce reiei penetrarea partenerei.Procedand astfel vei reusi sa prelungesti partida de sex si poti spera ca vei reusi sa-ti satisfaci partenera prin atingerea orgasmului de catre ea.

| Eugeniusu explică (pentru corbulalbrosu):

Cum as putea s-o excit manual? Cum aflu cand ii vine orgasmul partenerei? Dupa ce ii vine orgasmul, mai pot continua partida?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Eugeniusu):

Poti continua excitarea mangaindu-i "pasarica" si clitorisul, facandu-i o degetica sau un oral (o limba cum se spune). In momentul in care partenera ajunge in pragul orgasmului, respiratia devine mai rapida si sacadata, vaginul se umezeste foarte puternic, sfarcurile se intaresc, corpul incepe sa tremure usor, o trec frisoane, etc adica iti dai seama din comportamentul modificat al fetei.Bine inteles ca poti continua partida (daca accepta si doreste si ea) deoarece s-ar putea sa reusesti sa-i provoci orgasme multiple.succes.

| Emilian65 a răspuns:

Daca vrea sa continui, continua, dar atentie! sa fie protejat.

| minrest a răspuns:

Tu stiai bine ca oamenii se opresc dupa ejaculare, dar nu stiai din ce motiv. Majoritate, de fapt aproape toti, nu mai pot continua. Daca poti, dai inainte, tocmai atunci e momentul, femeia e foarte atatata de faptul ca ai avut orgasm, de placerea pe care stie ca ai avut o, dai cu penisul un pic inmuiat ca miscarea inauntru il intareste repede.

| rvsmady a răspuns:

O fata nu se satura niciodata laughing