| Mihai03 a întrebat:

O intrebare pentru domnisoarele mai mari de 15 ani: cum sunteti voi cucerite de un baiat? Ce va place la un baiat? Ce va face sa il placeti pe acel baiat? Ce trebuie sa faca si sa arate un baiat care sa va cucereasca?

Răspuns Câştigător
| вяυηєтα a răspuns:

Buna. In ziua de azi, foarte multe persoane se ascund dupa deget si spun ca aspectul fizic nu conteaza, ci interiorul. Adevarul este ca fetele din ziua de azi nu dau nicio sansa unui baiat daca nu le place aspectul fizic. Poate acel baiat ascunde o personalitate uimitoare, chiar compatibila cu a fetei, doar ca ele nu ajung sa treaca de exterior; asta e superficialitate. Eu nu o sa neg ca si aspectul fizic conteaza, dar este foarte important cum gandeste. De exemplu cand eram mai mica ma dadeam in vant dupa acei "smecherasi". Acum m-am mai maturizat si pot zice ca acel tip de baieti ma lasa rece. E mai bine sa fie linistit si sa ma cucereasca prin propriile lui cuvinte, si nu prin replici "ieftine" de agatat. Mie personal imi place daca un baiat e sincer si natural. Si daca ii plac pisicile atunci mai are o bila albalaughing Dar revenind la lucruri mai serioase cred ca naturaletea este foarte importanta. Pentru ca foarte multe fete ne-am saturat de "vrajeala". Asta e parerea mea; sper sa te ajute cu cevahappy

6 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Pai oricat d mult am incerca sa ascundem asta in primul rand conteaza aspactul fizic.aici nu ma refer la nu stiu ce gigolo cu nu stiu cat d mult gel in cap si haine d firma sau la nu stiu ce pachet d muschi. pur si simplu nu as sta d vb cu un baiat care e nespalat si pute si are haine murdare p el. apoi conteaza, atunci cand vrei sa cuceresti o fata, limbajul trupului si mimica.totul incepe d la o privire si d la un zambet. apoi conteaza f mult cum vorbeste acel baiat. daca incearca sa ma agete cu texte invatate d la altii sau d p net trec mai departe indiferent cat d mult mi-ar placea acel baiat.imi plac baietii cu simtul umorului, originali, simplii, normali.nu imi plac acei gigoloi plini d ei care au sute d fete moarte dupa ei.
conteaza sa fi tu, sa nu joci un rol in fata unei fete. daca te place asa cum esti e bine, daca nu mai exista fete p lumea asta cat vezi cu ochiii.

| lextim a răspuns:

Mie imi place un baiat daca este de treaba, care nu se da in figuri ca sa ma impresioneze, daca imi acorda atentie si evident trebuie sa arate bine.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Natural, sigur pe sine(chiar daca nu arata ca gen:brad P. e absurd) si cel mai important amuzant, haios sa faca glume sa faca complimente subtile si sa nu vorbeasca intruna si sa se comporte cum ar vrea sa se comporte ceilalti cu el, nu mai cautati retete fiecare baiat are ceva al lui special fi tu Asta e Tot `hug

| LOADING █████████99% a răspuns:

Buna.happydupă părerea mea trebuie să faci în felul următor:
să fi cât mai natural(fetele nu apreciază dacă văd că băiatul raspectiv se preface doar pentru a părea mai "mari" in ochii lor)
sa fi cât mai drăguţ cu ea
restul vine de la sine
aaaa... şi apropo: daca aveti prieteni comuni poţi pune pe unul dintre ei să afle dacă te place, dar mai discret
succes:*:*:*

| Aura a răspuns:

Buna. happy Inca de la inceput as vrea sa iti spun ca nu trebuie sa te iei dupa altii pentru ca fiecare este cucerit in felul sau de o persoana, insa pe mine personal nu ma atrag baietii cu bani, masina si un aspect fizic superb. Majoritatea baietilor care au bani si masina, vor sa fie ei mari,, gigolo" si vor fi si cu altele, fie si pentru o aventura. In plus, aspectul fizic si frumusetea trebuie sa conteze prea putin, pentru ca astea sunt false si in acelasi timp trecatoare. Pe langa bani si masina, daca mai arata si bine, atunci e clar, nu va fi doar pentru o singura fara. Preferabil ar fi ca fetele sa se uite la ceea ce conteaza mai mult : comportament, modul sau de a fi, cum gandeste, ce suflet are.Pe scurt in interiorul baiatului. Pe mine mai repede ma cucereste un baiat care stie cum sa vorbeasca, sa se comporte si sa ma faca sa ma simt bine. Ceea ce conteaza cu adevarat se afla in interiorul acelei persoane, nu in exterior. La fel si la fete, conteaza interiorul, nu exteriorul care e umplut cu tot felul de chimicale crezand ca sunt mai,, frumoase", naturaletea este cea mai frumoasa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie foarte iubaret intelegator si frumos