anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru femei va rog.Anticonceptionalele,afecteaza intr-un fel actul in sine? Ma refer la placerea voastra, daca mai este aceeasi?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e la fel la fiecare femeie. Unele acuza o scadere a libidoului (a dorintei de a face dragoste), altele dimpotriva o crestere a libidoului. Nu au infleunta asupra capacitatii de a simti placere, dar scaderea dorintei e un impediment important.

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Anticonceptionalele scad cu siguranta libidoul.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Folosesc anticonceptionalele si nu au nici o influenta in placerea mea. Important este ce facem impreuna si, mai ales, cum facem. Placerea depinde de conexiunea dintre cei doi.

| jocnecurat a răspuns:

Depinde de la o persoana la alta.Prietena mea a schimbat vreo 20 de feluri de anticonceptionale pana a gasit pe cea mai potrivita.Si acum este multumita big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frumos ca te gandesti si la ea, la placerea ei.
Femeile sunt diferite si variaza de la una la alta.
Eu una nu as lua, pentru ca de multe ori ingrasa si decat sa nu mai simt nici placere...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am intrebat din cauza ca in timpul actului placerea ei devine placerea mea si deci se transmite instant si nu merge o pacaleala oricit de mult ar mima orgasmul si oricit de buna actrita ar fi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc inteligenta cratima.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, si eu am folosit asa ceve dar sa stii ca nu am cunoscut diferenta. Dar vezi ca nu fiecare organism reactioneaza la fel.succes,nu-ti fa probleme.