| nimic a întrebat:

O intrebare pentru. fete, ce aveti de castigat daca va dezvirginati la varste minore sa le spun asa?

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Dar un baiat nu poate raspunde? Placere, se simt mai mature, sunt in moda, nu sunt mai prejos ca prietenele lor si-n nu in ultimul rand se simt domnisoare cu asta.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Nik decat experientahee heeglumesc nu ar trebui sa condamni fetele...de baieti ce zici?happyei incep la fel...intrebarea care tio pun eu este CE PIERD FETELE DACA ISI INCEP VIATA SEXUALA DE LA VARSTA ASTA? bine sunt dezavantaje... pot sa apara complicatii mai tarziu cand vor vrea sa faca un copil si nu vor putea pentru ca au fost incapatanate la varsta asta...sunt avantaje si dezavantaje...nu trebuie sa condamni ...fiecare are dreptu la o gandire libera...

mira
| mira a răspuns:

Buna intrebare.Cu atat mai valoroasa cu cat este pusa de un baiat.

| lostcontrol12 a răspuns:

Asa isi incepe viata sexuala orice Pitzipoanca.la 11-14 ani. mi se pare cea mai mare porcarie.la 14 ani nici nu ai apucat sa inveti la scoala la biologie aparatul reproducator.RUSINE!

| JackieSue a răspuns:

Bine ca ai pus tu intrebarea ca ma macina de ceva vreme laughing.
Fete de 11, 12 si 15 ani vor sex straight face. Zau daca mai am cuvinte.

| adelle23 a răspuns:

" castiga " aprecierea celorlalti .ca sunt " cul " oh go on
pot sa le numesc fraiere si disperate, au tot timpul... dar deh. daca le mananca sa se scarpine mai repede.

| naya a răspuns:

Largime rolling on the floor

| dulcika a răspuns:

Castiga....mai nik...cred ca increderea

| alle_1861 a răspuns:

Pai ce putem avea de castigat poate un copil, niste boli, dezamagire, cred ca nimic bun. Nu zic ca trebuie neaparat sa fim majore dar nici la 14-15 ani. Eu raman socata de fiecare data cand citesc cate o intrebare dinasta.

| romina_7963 a răspuns:

Chiar nu stiu ce e in capul lor. Acum fetele de 13- 14 ani cred ca daca fac sex, asa o sa intre in randul celor mari...si dupa ce cresc isi dau seama ca de fapt si au distrus viata.Pacat.societatea in loc sa evolueze in bine e tot mai rau si mai rau. Avaii de copii mei ce vremuri grele ii asteapta.

| kathessa a răspuns:

Ai de cistigat o grija in plus. Te vei gindi la sarcini, boli sexuale...etc.
Sexul la 13-14-15-16 ani e apa de ploaie, nu are nici o valoare, nu intelegi nimic.
Iubeste frumos si lasa sexul pe mai tirziu, cind ai habar ce faci.

| ancutzasweet a răspuns:

Pai...mai nimic...multe se lasa influentate de iubitii lor majori... vor sa se maturizeze cat mai repede ceea ce e o prostie...fiindca toate isi au un rost

| alina_7783 a răspuns:

Acelas lucru daca ne dezvirginam la 20 de anibig grintongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puritatea rochiei de mireasa si a patului nuntii care nu va mai fi ceva deosebit ci un pat normal si o noapte ca toate celelalte. o cinste patata si neincrederea sotului toata viata. asta au de pierdut. ce castiga? multe multe ...in ...pana se marita. dar si dupa aia.ca sotul e prea putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai putina durere dragul meu

| ary_7157 a răspuns:

Nimic.

| susieq_7137 a răspuns:

Timp si distractie; si ce aveam d pierdut¿?

| TzOpIl NeSuFeRiT a răspuns:

E o obsesie k este acelasi lucru ori acum ori la 20 de ani este aceeasi chestie nimic deosebit... e o osesie k daca a facut-o prietena mea eu dc nu vreau si eu...