La un baiat, eu apreciez sinceritatea si bunatatea. pentru mine aceste 2 lucruri sunt foarte importante. Si pe langa acestea, mai pot adauga si comportamentul. Adica : imi place sa fiu unica in viata lui, sa ma iubeasca si cu defecte si calitati, sa fie atent cu mine si sa ma faca sa ma simt bine atunci cand este necesar. In rest...
Naşpa.
Ce-i naşpa?
Faptul că ai adresat întrebarea cui nu trebuie.
N-ai cum să întrebi fetele chestia asta.
Pentru că nu ştiu să-ţi răspundă. Şi chiar dacă o fac, nu spun un adevăr. Spun ceea ce cred ele că le atrag la un băiat. Nu ceea ce le atrag în realitate.
Cui trebuia să adresezi întrebarea asta?
Bărbaţilor!
Bărbaţilor care iau zilnic contact cu femei şi care cunosc zilnic femei.
Hai să-ţi răspund la întrebare.
1. Personalitatea.
2. Aspectul Fizic.
3. Statutul social.
Orice răspuns în care ţi se spune ce calităţi ar trebui să aibă... poţi să nu-l iei în considerare.
Pentru că nu asta contează.
Ce, să fie sociabil? Ia ghici. Există mulţi bărbaţi sociabili, şi mulţi n-au femei.
Ce, să fie amuzant? Ia ghici. Mulţi bărbaţi sunt amuzanţi. Şi mulţi n-au femei.
Ce, să fie sufletist? Mulţi bărbaţi sunt sufletişti. Şi mulţi dintre ei sunt singuri.
Lista poate continua cu toate calităţile din lume.
Get it?
La aspect sa para un baiat dur( nu neaparat) insa cand il descoperi sa fie cu totul altceva,sa tina la tine si sa-mi arate prin lucruri simple,sa ma protezese, sa-si fac griji pentru mine, sa fie gelos, sa fie cat de sincer se poate, urasc sa fiu mintita caci intr-un final aflu adevarul fara sa vreau..cam atat
BoRnY întreabă:
MiculFaraon întreabă: