Nu imi place cand persoanele paragoneaza dragostea la varsta.O fata face dragoste cu persoana respectiva doar atunci cand va avea incredere ca el e o persoana serioasa.Frica vine de la neincredere.Eu una am 16 ani si nu vreau sa o incep pentru simplul fapt ca nu am gasit inca un baiat in care sa vad intentii mai serioase in privinta mea.
Peste 2 luni am 16.si am iubit de 9 luni care are 20 Am cu cine daca vine vba de asta`.el ma asteapta.frica tare nu imi e.ca am incredere`n el. Insa vreau sa astept. daca el o sa mai fie cu mine pe la 17 ani.probabil voi alege 17 juma`, nu se stie` deci.
Astept o varsta mai mare :-p!
Amandoua variantele sunt valide. Personal, nu vreau. Am o viata inainte si nu am de ce sa ma grabesc. Plus de asta, vreau sa am amintiri placute legate de "prima data".
Poi mi se pare o prostie sa faci dragose inainte de majorat. Intr-un fel imi este frica si ce-i daca. Nu am ce sa fac, daca aproape toate fetele din ziua de azi prima data fac dragoste la 15 pan la 17 ani. Deasta eu nu profit la maxim de viata.
The end
Nu vor sa faca asta pentru apoi ele cred ca vor fi luate in bataie de joc si vor fi considerate panarame