| doc a întrebat:

O intrebare pentru fete.
Cum ati dori sa fie baiatul visurilor voastre? Detalii

Vreau cat mai multe raspunsuri daca se poate si fiti sincere

Răspuns Câştigător
| Gosh. a răspuns:

Fizic:nu foarte inalt, slab, cret, ochi albastri sau caprui
Psihic:sufletist, politicos, atent, glumet, sincer si sa fie el insusi big grin

Dar nu exista asa ceva.

9 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu exista baiatul viselor insa pentru mine una ce vrea eu sa ma iubeasca sa il iubesc sa ma respecte sa ma inteleaga e tot ce vreauwinkingsi am gasit:X

| nicol20 a răspuns:

Eu nu imi doresc un Fat Frumos eu vreau un baiat care sa ma merite si sa simt atractie fizica nu stiu de ce dar asa sunt eu sa gandeasca cu capul nu cu altceva sa fie sincer sa fie glumet sa putem comunica mult sa stie a respecte etc

| Anemona a răspuns:

In primul rand sa arate bine:nu ma refer sa fie neaparat frumos dar un baiat ingrijit da mult mai binesmug, trebuie sa aiba simtul umorului...si un creier care si functioneaza nu numai ocupa loc degeabahappysa fie atent cu tine si sa nu te sufoce ...sa nu fie gelos excesiv si sa fiti in primul rand 2 prieteni.sa existe comunicare.cam asta e pentru mine baiatul visurilor mele.:X

| SweetPrinces a răspuns:

happyeu sunt cu iubitul meu de aproape 4 ani, si pot sa spun ca imi place totul la el este asa cum mi-am dorit eu sa fie este glumet, vorbaret, distractiv, sincer, sufletist, pupacios si cel mai important este ca ma iubeste ca ne iubim f mult si nu doar cu vorbe cu foarte multe fapte si nu as renunta la el pentru nici un baiat din toata lumea asta happy sunt o fata f norocoasa ca il am pe Marius si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi la scos in cale happy

| Anda_5509 a răspuns:

Din pacate nu exista baiatul visurilor noastre, printul din vis. Dar daca vrei sa ai succes poarta te cat mai natural, fii glumet, sincer, sufletist, gata oricand sa i ajuti pe ceilalti(ma rog, nu sa ajunga sa profite)
In general o relatie se bazeaza pe incredere, iubire, sinceritate, respect., deci. daca crezi ca poti"sa respecti" ce scrie mai sus, rezultatele nu vor inceta sa apara.Ideea este sa nu fii fals, fii tu insuti.happy

| TheToxicNightmare a răspuns:

Vreau sa fie amuzant, destept, dragut, necopilaros, cu picioarele pe pamant, cam de ani mai(11 ani), simpatic, sincer, cam atat. Fara minciuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...
1.sa fie blond
2. ochii albastri
3.sa fie inalt
4.sa fie bine facut
5.sa fie romantic
6.sa fie tandru
7.sa aiba grija de mine
8.sa nu fie chiar sarac lipit
9.sa fie glumet
10. si nu in ultimul rand sa aiba ceva creier
11. sa fie el insusi, sa nu incerce sa fie ceea ce nu estehappy

| vampiregirl a răspuns:

In primul rand sa arate bine:nu ma refer sa fie neaparat frumos dar un baiat ingrijit da mult mai bine, trebuie sa aiba simtul umorului...si un creier care si functioneaza nu numai ocupa loc degeabasa fie atent cu tine si sa nu te sufoce ...sa nu fie gelos excesiv si sa fiti in primul rand 2 prieteni.sa existe comunicare.cam asta e pentru mine baiatul visurilor mele.:X

| apune soarele vietii... a răspuns:

Nu stiu sigur! nici nu exista! daca cineva te iubeste de acc asa cum esti! parerea mea!