| Dominicc a întrebat:

O intrebare pentru fete.

Cum trebuie sa fie in viziunea voastra un baiat de 18 ani, pentru al place, a fi placut la vedere si a-ti dori sa vorbesti cu el?!

Cum trebuie sa se comporte? trebuie sa fie super frumos? sau doar amuzant si dragut? sa fie cu o fire mai activa? gen, sa fie mai nervos sau cat mai calm?
cum trebuie sa aiba caracteru pentru a'l place? ce trebuie sa gandeasca cand sta cu o fata de vorba? ce asteptari aveti de la o asemenea persoana?
Trebe sa intre el in vorba cu o fata? sau sa astepte ca fata sa ii traga o anumita privire mai 1?
Si alte detalii si intrebari... dar va las pe voi sa raspundeti la acestea si sa mai adaugati.

4 răspunsuri:
| Dariana a răspuns:

Din partea mea as vrea ca baiatul sa aiba intiativa, pai in primul rand o fata se uita la fizic si dupa aceea ajunge sa. l cunoasca.Trebuie sa aiba un caracter deschis oricarui tip de discutie, sa fie sociabil, amuzant, calm in primul rand si sincer.Adica in timp ce spune acolo niste vorbe invatate asa aiurea sa se gadeasca la prostii, nici o fata nu apreciaza asta(decat o ----). Trebuie sa mai fie dragastos, iubitor si atent cu partenera.Asta e parerea mea, acum daca voi aveti alta nu ma opunhappy

| AdelinaC a răspuns:

Pai daca are 18 ani prima mea asteptare ar fi sa fie serios si matur(lucru care oricum nu se realizeaza de pe o zi pe alta si trebuie sa fie asa si pana in 18 ani). Frumusetea pentru mine nu conteaza adica as putea iubi si un baiat cu cosuri si unu fara, si cu parul mare sau mic, astea chiar sunt detalii neimportante intr-o relatie.Nu ma prea intereseaza sa fie amuzant pentru ca asta inseamna dovada de imaturitate, cand vorbeste cu mine sa nu se gandeasca la sex si sa ma vada ca pe o potentiala sotie si sa ma respecte ca atare. Din punct de vedere al caracterului ma intereseaza sa tina la familie, sa invete bine, sa ii placa sa ajute, sa fie intelegator, sa nu fi avut pe alta inaintea mea, sa fie serios si cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

trebuie sa fi atragator

| cubyxM a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa te schimbi pentru cei din jur! daca simti nevoia unei schimbari fa-o pentru tine! in plus gusturile nu se discuta.fiecarei fete ii place un anumit gen de baiat! un sfat: fii asa cum esti tu! si stii vorba aia"orice Romeo are Julieta lui!"...asa ca nu iti mai fa griji!