Nu, ca doar si eu ies cu tipi in ideea de a cunoastesi a vedea care-i mai potrivit pentru mine, dar mi se pare de-a dreptu inutil, prostesc sa-ti zica chestia asta, asta o gandesti pentru tine nu te apuci s-o zici persoanelor cu care iesi...
Da e stupid, ea cand iese cu tine se asteapta ca tu s-o fi remarcat si de aia sa vrei s-o cunosti mai bine. Trebuia sa-i zici ca ai vrut sa iesi cu ea pentru ca ti-a atras atentia si ti se pare draguta ca s-o faci sa se simta bine, asa tu practic i-ai dat ideea ca esti neserios si ca ai iesit cu ea din plictiseala.
I-am zis asta de la inceput, de cand am chemat-o, ca mi se pare draguta si vreau sa o cunosc mai bine. Apoi in mijlocul unei discutii m-a intrebat asa... de zici ca m-a intrebat cum e vremea afara. Nu am avut timp sa ma gandesc. Nu regret ca ea mi-a creat o impresie proasta inainte de chestia asta doar m-a surprins pretentia.
Da, m-as supara! As face stanga imprejur si as pleca.
Si da, am pretentia sa fiu singura persoana din viata unui baiat, cand este vorba de dragoste, pentru ca dragostea advarat se intampla in cuplu, nu in multime, flirtand cu unul si altul.
Daca este vorba de copilasii de 10-15 ani, atunci as intelege, sa se intalneasca cu cat mai multe fetite si baitei, dar aici nu vorbim de relatii intre copilasi, asa-i?
Ai dreptate ca nu poti sa ai pretentia de la prima întâlnire sa te idolatrizeze sau sa vrea sa se însoare cu tine, dar pe bune acum.Ce sunt eu? Experimentul lui?
Adică dacă iesi cu mine se presupune că ma placi nu ca vrei sa mai treci una pe lista.Normal ca m-ar deranja pentru ca nu da dovada de om serios si plus de asta e plin de el si arogant.
Nu aș mai ieși cu o astfel de persoană.
Ce părere crezi că ar avea o fată despre o persoană care iese cu altele pentru a vedea cu care se potrivește?
Ar părea neserios.
O sa intervin, chiar daca nu corespund cu cerintele tale de a-ti raspunde fetele.
Normal ca nu e normal. Cand iti cumperi masina mergi sa vezi mai multe si alegi, nu cand e vorba de persoane. Sincer te-as vedea ca pe un coate-goale, un vai de capul lui, neserios si superficial. Sub nicio forma n-as continua sa te vad.
Fata aia s-a bosumflat? Eu ti-as fi aruncat paharul cu apa in fata (doar continutul).
P.s. exemplul cu showroom-ul e altceva, sa nu aud.
Persoanele sunt si ele ca niste masini, au anumite caracteristici care poate iti plac sau nu, si le alegi in functie de nevoile pe care le ai. Nu te cred ca ai sta cu o persoana rece si lipsita de empatie doar pentru ca ai iesit cu ea o data si are vagin.
Neserios si superficial as fi daca as alege sa am o relatie cu o persoana doar pentru ca am scos-o la o cafea. Eu o scot la cafea sa o cunosc mai bine si sa observ cum nu intelegem si daca avem valori comune sau daca avem o viziune asemanatoare despre viitor.
Normal ca s-a bosumflat, ea voia sa fie Universul meu pentru ca exista si are vagin. Mai era si o hapciupalitica fara facultate, fara job, care astepta pomana de la parinti la 25 de ani. Pe Internet se dadea o bossbabe.
Da, mai, prietene, nu trebuie sa o iei neaparat pe prima, poti sa iesi la cafea sa cunosti, DAR nu deodata. Adica daca in perioada asta iesi cu una, pai una si atat. Cand termini orice fel de legatura cu asta, poti iesi cu alta. Cu mai multe in aceeasi perioada... nu se face, nu e frumos.
Pai cam trebuie sa fie Universul tau, cand e vorba de relatie de iubire. Inteleg ca nu era cazul cu ea, dar faceam doar o precizare.
In plus fata de masini, oamenii au sentimente. Masina e un obiect, o schimbi cand vrei, cumperi cate vrei. Unui om trebuie sa-i acorzi respect si sa dai importanta si sentimentelor lui.
Cand i-ai spus ca tu te vezi cu mai multe, fata aia s-a simtit asa, ca o ploaie de vara. Vine si trece, maine vine alta. S-a simtit total neimportanta, ca si cum era acolo sa dea un interviu pentru tine, iar tu mare regizor mare boss ii faci vant cand vrei. Asa cred ca a pus problema, si nu o poti condamna.
Era la interviu. Si eu eram tot la interviu pentru ea.
De ce nu se face? Cat timp nu sunt intr-o relatie cu ea si o stiu de 2 zile. Adica de cand am si chemat-o la cafea. Si daca ies 3 luni cu una doar ca sa ne cunoastem si apoi ajungem la concluzia ca nu putem avea o relatie? Imi pierd timpul si eu nu prea am timp de pierdut.
Pretentii exagerate.
Nu se face deoarece intalnirea avea ca scop formarea unei relatii, daca era posibil.
In aceste circumstante, persoana respectiva, pe buna dreptate, are pretentia ca tu sa ii acorzi intreaga ta atentie, nu sa o vezi doar fugitiv ca si cum nu ar conta, ca si cum e usor de inlocuit.
Sunt oameni, nu piese de masina. Fiecare om e special si trebuie tratat asa, nu poti sa jonglezi pur si simplu cu ei.
Trebuie sa fie o femeie foarte "open-minded" ca sa accepte ideologia asta a ta. Insa de la o astfel de persoana sa nu te prea astepti la exclusivitate, ca va jongla cu tine cum jonglezi tu acum.
Frate asta suna a lauda sau ca esti neserios, adicã nu te apuci tu si-i spui. Doar daca esti intrebat.
O intrebi prima datã pe ea, cu scopul sa te intrebe si ea inapoi.
Intr-un fel ar trebui sa fie atractiv pentru o tipa sa stie ca iesi si cu mai multe, dar nu in felul acesta, ca pari neserios. Poate doar daca ii spui intr-un mod mai ok, ca mai iesi dar nu ai gasit pana acum "nimic" special, care sa te dea gata, Dar daca se iveste ceva esti deschis pentru ceva mai mult. In sensul asta le poti manui, sa nu se simta ca si cum ai fi neserios(pentru ca au avut ele experiente neplacute cu astfel de tipi) Dar le provoci sa lupte.
M-a intrebat ea cand am fost ultima data la o intalnire, nu am vrut sa mint si i-am zis ca am iesit cu multe in ultima perioada doar cu scopul de a cunoaste persoane noi. Am specificat ca nu a fost nimic romantic si tot s-a bosumflat.
Evident că m-aş supăra.Atunci când ies cu un băiat, normal că am pretenția să se concentreze să mă cunoască cât mai bine doar pe mine, nu să iasă cu mine, apoi a doua zi cu alta, a treia zi cu alta şi după aceea să o ia de la capăt şi tot aşa până găseşte el ceea ce vrea.Mi s-ar părea normal să iasă cu mine o perioadă până ajungem să ne cunoaştem mai bine şi după aceea dacă îşi dă seama că nu ne potrivim să treacă la alta.
Păi cine are timp să stea după ea?
nu-i convine ce i-ai zis, ce-ți pasă? direct pa, treci la următoarea.
Mi-am luat la revedere. Ma intreb daca toate gandesc asa pentru ca e prima care a aflat.
în plus nici nu văd cu ce scop ar întreba cineva așa ceva...
''n-am mai ieșit, am așteptat să te întâlnesc pe tine'' sau ce dracu voia să audă?)
Nu vad nici eu. A fost spontana si nu am avut timp sa ma gandesc.
" iese cu mai multe persoane la o cafea..., sa vada daca se potriveste cu vreuna."
Cum poti sa-ti dai seama daca te potrivesti cu cineva dupa o singura intalnire?
Nu iti dai seama dupa o singura intalnire. Iti faci o parere despre ea totusi
Daca iesi cu cineva la o intalnire si observi ca persoana e neingrijita, face dezacorduri sau nu ai despre ce sa vorbesti cu ea, ce zici, esti compatibila cu ea? Sau mai astepti sa vezi daca la urmatoarea intalnire face dus?
" Daca iesi cu cineva la o intalnire si observi ca persoana e neingrijita... "
De ce as iesi la o intalnire cu o astfel de persoana in primul rand?
Pai poate esti la speed-dating.
Presupunand ca prin "speed-dating" vrei sa spui " apare ceva neprevazut"... Tu te ingrijesti/speli doar pentru ca urmeaza sa mergi la o intalnire? Evident ca nu, deci...
Speed-dating nu e chestia aia cand stai cate 5 minute cu mai multe persoane? Asa stiam.
Acolo poti vedea de toate.
Tu simti prin monitor mirosul de transpiratie si vezi jegul de sub unghii cu puterea mintii?
Nu trebuie sa simt mirosul de transpiratie sau sa vad jegul de sub unghii, fiindca nu-mi dau intalniri "prin monitor" sau mai corect spus "din spatele unui monitor".
Cat despre " nu poti sa-ti dai seama dupa o singura intalnire, totusi iti faci o parere despre ea"... asta doar daca esti adeptul inversunat al primei impresii. De multe ori insa, aceasta prima impresie minte.
Nu toti avem timp liber ca tine pentru activitati unde sa cunoastem oameni noi. Csf. Intotdeauna prima impresie e cea corecta.
Relaxeaza-te, tipule. Nu te judecam; am raspuns la intrebarea ta, atata tot.
Asta cu " intotdeauna prima impresie e cea corecta", este doar parerea ta .
Daaaaaa! Pai ori pe mine ori pe alta? Fiindcă eu nu sunt a ta roata de rezerva ca sa ți testezi tu chestiile pe care le ai vrea la o fata pe mine
Scuze ca nu-s fata dar sincer din punctul meu de vedere atat timp cat el are mai multe in plan se diminueaza sansele tale de a avea acea persoana si cred ca e mai placut sa fi vruta de un baiat ce te vede doar pe tine in ochii lui nu si alte fete, cu siguranta nu e potrivit pentru tine iar daca te placea nu facea / spunea ceea ce ti-a spus / vrea sa faca am o relatie de foarte mult timp si n-am avut astfel de perioade cand am intalnit fata pe care mi-am dorit-o nu le-am mai observat pe celelalte si nici nu m-am mai gandit la nimeni si nimic decat la ea.
Planul e doar sa cunosc si sa observ compatibilitatea. Cum ar putea cineva sa te vada doar pe tine in Universul lui de la prima intalnire? Cand abia te-a cunoscut, intamplator, zilele astea si a zis hai la o cafea sa ne cunoastem. Adica ele sar peste faza cu compatibilitatea si vor direct sa fie adorate pentru ca exista
Dar fie vorba între noi, chiar dacă faci asta, de ce i-ai spune?
M-a intrebat cand am iesit ultima data la un date si am ales sa fiu sincer.
Să nu mai fii
beausingurlamasamea întreabă: