Ai dreptate ca nu poti sa ai pretentia de la prima întâlnire sa te idolatrizeze sau sa vrea sa se însoare cu tine, dar pe bune acum.Ce sunt eu? Experimentul lui?
Adică dacă iesi cu mine se presupune că ma placi nu ca vrei sa mai treci una pe lista.Normal ca m-ar deranja pentru ca nu da dovada de om serios si plus de asta e plin de el si arogant.
în plus nici nu văd cu ce scop ar întreba cineva așa ceva...
''n-am mai ieșit, am așteptat să te întâlnesc pe tine'' sau ce dracu voia să audă?)
Nu vad nici eu. A fost spontana si nu am avut timp sa ma gandesc.
Nu aș mai ieși cu o astfel de persoană.
Ce părere crezi că ar avea o fată despre o persoană care iese cu altele pentru a vedea cu care se potrivește?
Ar părea neserios.
Da, m-as supara! As face stanga imprejur si as pleca.
Si da, am pretentia sa fiu singura persoana din viata unui baiat, cand este vorba de dragoste, pentru ca dragostea advarat se intampla in cuplu, nu in multime, flirtand cu unul si altul.
Daca este vorba de copilasii de 10-15 ani, atunci as intelege, sa se intalneasca cu cat mai multe fetite si baitei, dar aici nu vorbim de relatii intre copilasi, asa-i?
Nu, ca doar si eu ies cu tipi in ideea de a cunoastesi a vedea care-i mai potrivit pentru mine, dar mi se pare de-a dreptu inutil, prostesc sa-ti zica chestia asta, asta o gandesti pentru tine nu te apuci s-o zici persoanelor cu care iesi...
Da e stupid, ea cand iese cu tine se asteapta ca tu s-o fi remarcat si de aia sa vrei s-o cunosti mai bine. Trebuia sa-i zici ca ai vrut sa iesi cu ea pentru ca ti-a atras atentia si ti se pare draguta ca s-o faci sa se simta bine, asa tu practic i-ai dat ideea ca esti neserios si ca ai iesit cu ea din plictiseala.
Daaaaaa! Pai ori pe mine ori pe alta? Fiindcă eu nu sunt a ta roata de rezerva ca sa ți testezi tu chestiile pe care le ai vrea la o fata pe mine
I-am zis asta de la inceput, de cand am chemat-o, ca mi se pare draguta si vreau sa o cunosc mai bine. Apoi in mijlocul unei discutii m-a intrebat asa... de zici ca m-a intrebat cum e vremea afara. Nu am avut timp sa ma gandesc. Nu regret ca ea mi-a creat o impresie proasta inainte de chestia asta doar m-a surprins pretentia.
beausingurlamasamea întreabă: