Ti-a spus cineva pana acum ca esti obsedat sexual?
Pentru ca toate intrebarile tale se refea la acelasi lucru, ejaculat si sex oral...
Din pacate, nu prea esti capabil s aintelegi ca, doar o prostituata iti face ceea ce vrei tu, restul, mai avem si creier si preferinte si in nici un caz nu ne supunem unui psihopat.
Îmi pare rău să-ți spun, dar ești un pic rămasă în urmă, întrucât tu ai impresia că doar și numai prostituatele fac sex oral și înghit spermă...
Nu știu câți ani ai, dar te asigur că domnișoarele din ziua de azi sunt mai experimentate la capitolul ăsta decât prostituatele, chiar dacă ți se pare greu de crezut...
A, și referitor la faza cu *obsedat sexual*: Toți băieții/bărbații adoră ca femeia să le înghită sperma.
Cei care îmi aduc contrariul, sunt puritani trecuți de 40 de ani
Asta-i doar in capusorul tau, dupa cum spuneam. pe aici se vorbeste destul de deschis si in afara de cateva pareri, nimeni nu a confirmat ca ar inghitii asa ceva, cum nici voi baietii nu vreti sa inghititi secretiile vaginale ale fetelor.
Te consider obsedat sexual, pentru ca ti-ai facut cateva conturi pe TPU in care continui sa pui aceeleasi intrebari despre sex oral si inghitit.
Posibil ca sa te exciti daca vreo fata ar confirma asta... dar eu una nu pot spune decat ca-i scarbos!
Bună! Eu am o relație de 3 ani cu iubitul meu. Ne-am cunoscut în liceu, dar am făcut sex abia după nu an și ceva. Eu am vrut să fiu sigură că ar merita să fac asta cu el. Am vrut ca prima mea experiență sexuală să fie cu tipul pe care-l iubesc și să fiu ferm convinsă că asta vreau să fac. Și nu regret nimic. A fost foarte bine. În fine, deci avem vreo 2 ani de când facem sex, locuim împreună așa că putem experimenta cam orice )
Eu și iubitul meu vorbim foarte deschis despre ce ne excită, ce ne place în pat și ce nu.
Să știi că pe ei îi excită foarte tare atunci când termină pe sânii, spatele, fața sau în gura noastră. Nu prea îmi place să înghit sperma așa că îl las să termine în gura mea și apoi scuip într-un șervețel. Îmi place mai mult când termină pe sânii mei. Dar dacă lui îi place eu zic să-i faci moftul ăsta micuț
Mulțumesc pentru răspuns, dar aș vrea să te mai întreb ceva: Nu este grețos să iei sperma lui în gură, în sensul că nu îți vine să vomiți, sau ce gust are mai exact? Aștept răspuns)
Păi gustul poate fi influențat de alimentele pe care le consumă. E puțin grețos la început, dar te obișnuiești și nu mai ai nimic.