Buna. Eu nu plang la asemenea filme, nu toate fetele sunt asa. De ex 30% nu plang la filme cu scene romantice. Si oricum poate plang de fericire. Pa!
=]] hai man is mai sensibile fetele deaceia trebuie sa le intelegi=]] deci u nu ai senitmente?!? fetele is mai sensibileee intelege nu ai ce sa faci dar sunt si speciale in modul lor:X (deci ti-am zis plang pentru ca au senitmentele mari)funda?!
Pt ca e un sentiment cand te uiti la film, si altu' cand vezi in realitate...nu stiu cum sa.ti explic mai bine//
Cred ca ne senzibilizeaza fapta in sine, traim acel moment ca si cum ar fi real sau pur si simplu unele dintr noi ar dori sa simta emotiile personajelor.In general majoritatea fetelor adora filmele romantice deoarece si-ar dori ca intr-o zi sa simta si ea aceleasi sentimente ca actrita sau sa intalneasca o dragoste ca aceea a protagonistilor.
Nu stiu din ce motiv dar eu plang la un film romantic sau trist, de ex cand sunt fericiti si eu, cand sunt tristi si eu
Daca ai avea si tu putina inteligenta emotionala, ai vedea ca nu trebuie sa fii neaparat fata pentru a plange la un film. Filmele nu-s facute ca se te gandesti pe tot parcursul rularii ca "ia uite ce se face cutare, ia uite ce minciuna, ia uite ce a zis ala, da da..."
Filmele, cele bune, chiar te pot face sa versi o lacrima. Si nu doar scenele romantice din ele. Vizioneaza, de exemplu, filmul The Bicentennial Man(1999) sau A.I.(2001). Ai mai putea incerca Good Will Hunting(1997).
Pai eaa sa plangi la filme romantice."nu-i vad rostul"...Eu am plans la Titanic,,.nu stiu dc dar asa mia venit.asa sunt fetele sunt mult mai sensibilee decat baietii
Pai de ex mie mi-au dat lacrimile la ultimul film din The vampire diaris dar de obicei nu plang la filme sunt si sensibila uneori dar nici eu nu vad rostu sa plangi la un film regizat dar partea aia cu sarutu m-a impresionat