anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru fete: Eu am auzit ca fetele sunt mai ingrijite ca baietii, ca se spala mai des, se parfumeaza, isi dau cu creme, etc.
Dar am o dilema, toate fetele se epileaza in zona pubiana? Ca eu am 17 ani, si cand ma uit la colegele mele ma gandesc la multe chestii, inclusiv asta, daca este epilata, daca da, in vreo forma sau de tot, sau are padurea neagra intre picoare. Vreau sa aflu raspunsuri de la fete de varsta mea sau mai mici, daca se epileaza si cum, sau femei mai mari, mersi anticipat.

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Depinde de preferinţele fiecăreia. Nu există vreo regulă universală în acest sens.
Iar fetele de vârsta ta sau mai mici se epilează inghinal într-un procent ceva mai mic...şi ele fiind încă destul de mici şi având mai puţine motive de a se epila inghinal decât femeile mature, iar unele nici nu sunt lăsate de părinţi, chiar dacă ar vrea.

| irina20 a răspuns:

Miki1 bine a zis.
nu toate se epileaza, si in mod sigur n-o sa-ti dai seama dupa fata fiecarei fete daca e epilata sau nu.

| Zazu a răspuns:

Epilarea a tinut de-a lungul timpului de moda, daca vreti.
Au fost perioade cand era la moda sa nu te epilezi, sunt la moda perioade cand te epilezi total sau partial.Foarte mult tine de tendinte, chiar daca nu va vine sa credeti.
Acum multi ani, pana prin anii 70 era obisnuit sa nu,dupa aceea au aparut tendinte, cum ar fi cea braziliana, acum, mai nou, de cativa ani se poarta epilatul total.Bineinteles ca tine de fiecare in parte,pana si epilarea se face in functie de gustul fiecaruia,de tendintele care il avantajeaza sau il incita.
Este si partea igienica,logic, dar ma repet, pe cat de curios pare uneori, nu toti barbatii agreeaza o epilare totala la femei, si stim cu totii de ce.

| RAY a răspuns:

Daca nu-i epilata ce faci fugi, aiurea man sa gandesti femeie egal sex

| Danysan a răspuns:

Fetele o fac -dar trebuie sa te uitit si cam ce par are pe mana sau in rest -asa poti sa anticipezi cum e si pe acolo. Daca nu are par deloc pe corp acolo va avea cateva fire ceea ce nu cred ca o va face sa se epileze. Oricum daca trebuie sa te Epilezi nu ai alta varianta.Fie ca esti fata sau baiat asta tine de igiena si nu mai vb ca nimeni nu ar face sex cu tine daca ti-a vedea Jungla Amazoniana!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu toate. tested laughing

| SimonaCristina a răspuns:

Epilarea inghinala este optionala, fiecare decide cum ii place sa fie acea zona.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,fetele ar trebui sa se ingrijeasca si de zona lor intima, dar nu toate o fac... se epileaza total sau cu model, dungulita sau altele laughing

| Madayna a răspuns:

Fiecare fata decide daca vrea sa se epileze si in ce forma anume. Igienic si sexy pentru partener este sa fie epilata, sa nu se piarda saracul.
Eu spun da epilatului inghinal big grin

| Miky1 a răspuns:

Fetele mai mari, da se epileaza. cele mici, s-ar putea sa ai surpprize.Nu considera ca e necesar, atat timp cat pasarica nu e folosita.

| lizucalisuca a răspuns:

Unele se epileaza, altele se rad, altele se tund iar altele il lasa asa cum e. Nu e nicio regula si nici nu ar trebui sa fie! Si unii baieti se epileaza, altii se rad, altii se tund iar altii nimic. Ideea ca fetele TREBUIE sa faca asta e o norma sociala nedereapta!

| jolidon12 a răspuns:

Normal, o fata ingrijita se epileaza si in zona pubiana.

| thenineties a răspuns:

Bună seara!
Depinde. Nu toate se epilează în acea zonă. Unele preferă complet, sau altele doar în zonele care sunt vizibile. Nu se poate știi cu exactitate.
Sper că te-am ajutat. O seară frumoasă să ai!