E o senzatie extraordinara si multe femei o apreciaza chiar daca nu se vorbeste despre asta, ca normele sociale impun sa fie pudice. La maturitate o sa ai multe de castigat. Totusi te rog sa nu atingi pe fund sau alte parti ale corpului nicio fata care nu isi doreste sa fie atinsa!
Robert nu-i nimic rau in a isi exprima fanteziile traim intro societate religioasa,primitiva, stupida, nu-i nimic rau, biologic placerea cea mai mare la femeii este data de stimularea clitorisului si a vaginului oral, anal o va durea daca o penetrezi
Mda.....la scoala nu-ti sta gandul? Pentru ce te trimit parintii tai acolo? Probabil fetele se imbraca provocator, si de acolo aceste ganduri. Doar bacul nu se din anatomia fetelor /sau fantezii cu ele.Ma rog....fiecare cu ale lor.
Or fi fete care le place sa fie linse acolo.Consider totul are o limita.
De fapt eu chiar vreau sa iau bacul. La mine in clasa, sau nu neaparat, majoritatea colegilor vor si pleaca de la ore, merg in cluburi, baruri. Eu nu sunt asa, nu am fost in niciun club, bar, si nici nu am baut vreodata alcool. Eu in timpul orelor sunt atent, nu am chiulit de la nicio ora, si in pauza stau in banca si imi repet pentru urmatoarea ora, altii in pauze ies din clasa, liceu si mai si intarzie la ore. Dar nu am avut niciodata o prietena, si vreau sa imi caut o prietena dupa ce iau bacul, si cu ea vreau sa incerc anumite chestii, de asta intrebam, sa stiu daca la unele le place sau nu.
Faci foarte bine! Sunt putini tineri care gandesc ca tine.Sa ai o prietena la varsta ta e minunat, atata timp cat aveti interese comune (scoala).De iubiri (si sex) vei avea timp o viata intreaga.
Din cate am inteles eu intrebarea ta era din pura curiozitate.
Dupa ce am citit acest coment, tu ai devenit modelul meu in viata.
Da, din pura curiozitate. Eu dupa ce o sa iau bacul vreau sa imi caut o prietena normala, nu parasute, nu fete cu sani si fund mare, cum cauta majoritatea. As vrea o fata simpla, nu cea mai frumoasa dar nici cea mai urata, sa fie normala, si sa ma atraga, sa aiba lucruri in comun cu mine. Stiu ca la varsta mea am hormoni, da am fantezii, nu am vazut nicio femeie goala in fata mea, doar pe internet, nu stiu ce se va intampla cand o sa vad...
Mersi. Eu doar am spus adevarul...
Bine bine, dar la o posibila flatulare te-ai gandit? Iti muta parul din nas cu tot cu mobila
Nu lua in considerare raspunsul de dinainte..multe femei nici nu stiu ce inseamna sexul, si nici nu apuca sa afle pentru ca il cunosc pe Fat Frumos, care cred ele ca le ofera tot..chiar si in materie de sex.Nu stii, pana nu incerci.
Nu ti se pare ca esti cam prost? cum sa intrebi asa ceva sau cum sa te gandesti la asta. doamnee ce oameni
Salut Robert! Nu e nici o problema in a avea fantezii. Ideea e sa gasesti persoana careia sa ii placa aceeasi idee pe care o porti si tu in gand. Pe fund nu am incercat niciodata, dar sunt sigur ca exista fete care s-ar bucura de asta. In schimb iti spun ca la 90% le place sa le dai limbi... sa le saruti si sa te joci cu limba acolo jos Succes in cautari!
Remusopen întreabă: