| Haios a întrebat:

O intrebare pentru fete. Stiu ca primesc injuraturi pentru ca nu e treaba mea dar vreau vreau sa stiu lucruri si despre organsimul vostru. Fiecare o sa aiba un alt raspuns.

Dupa cat timp aveti orgasm? Sau care a fost timpul maxim si minim dupa care ati avut orgasm?

Daca vreti sa imi datii detalii dati add la cristi.alexandru17

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Intrebarea ta are o logica, dar este teribil de personala si intima.
Nu-ti pot raspunde.
Si, nu-mi pare rau.

| Jony123 a răspuns:

Bai fetelor dc nu raspundeti, va e rusine, n-ar fi o idee rea sa aflam si noi cum e treaba la ograsmul vostru, asa o sa putem sa va seducem mai bine in pat...winking

| Narcis2007 a răspuns:

rolling on the floor foarte subtil

| Rosemarie a răspuns:

Doamne! Nici o fata nu a raspunslaughing pe bune? eu sincera, ti-as raspunde, insa daca as sti cum sa iti raspund la intrebarile tale, pentru ca am numai 15 ani si sunt virgina.
dar pe bune... cele care au facut-o deja, de ce nu raspundeti? pana la urma baiatul asta a pus intrebarea ca sa vada cum poate satisface o fata, nu? rolling eyes nu multi se mai gandesc si la placerea celuilalt in timpul actului sexual.rolling eyes

| CristiIs a răspuns:

Bãiatu' a intrebat, fetelor puteti rãspundeti.

M-a fãcut si pe mine curios, ce rãspunsuri o sã dati!

| CristiIs a răspuns:

@Jelli, nu pisi. Bãiatu' e ca si cum v-ar intreba pe fiecare' parte. Nu a ziso in general "DUPA CAT TIMP AU FETELE ORGASM" e un fel de opinie, daca pot sa o zic asa.
Deci, asteptam raspuns!

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Aaa ce e ala? Ar fi trebuit sa stiu? chiar daca is fata? hmmm

| ȚiganTranspirat a răspuns:

De acord cu BGD.Hai spuneti-ne!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cam nesimtit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa afli chestii noi despre organismul nostru, foloseste google. Asa cum ai pus si intrebarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Cristilis, pai sa foloseasca google straight face! Crezi ca avem noi vreun secret sau documente ascunse despre corpul nostru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si? E o chestie generala...