Nu trebuie sa te sperii, incepe sa te dai putin cate putin la ea cu niste complimente, niste alintaturi, intreab-o daca place pe cineva sau daca are vreun prieten. De obicei daca o fata si un baiat sunt foarte apropiati se poate lega o relatie intre cei doi. Nu ezita s-o intrebi sau sa-i faci mici complimente. Atentie insa trebuie s-o iei foarte incet, fata probabil privindu-te doar ca pe un amic si nimic mai mult. Daca nu vrea sa fie cu tine, intelege-o. De exemplu nu cred ca tie ti-ar conveni ca sa fi cu o fata cu 2 ani mai mica ca tine. Este posibil asa ceva, dar ea fiind fata este mai jenant ca prietenul ei sa fie cu 2 ani mai mic. Dar nu toate fetele tin cont de chestia asta, asa ca poti avea sanse. ca s-o impresionezi putin poti sa aflii ce hobby-uri are si sa-i vorbesti mai mult de ele. De exemplu, daca-i place muzica, fai cadou un Cd cu trupa sa preferata sau descarca melodii de la trupa respectiva. intr-un cuvant fa-te interesat de unele hobby-uri ale ei.
Toate astea le-am inteles la ea adica vorbim de 6 luni si vorbim deschis, dar teama mea este ca ea nu ma va intelege ca o plac si ca vreau sa fiu cu ea.si nu stiu cum sa zic, nu vreau sa stric tot ce am facut pana acum
Pai nu te ingrijora, fiind o amica apropiata de-a ta, in cazul in care nu vrea sa fie cu tine, nu te va lua in ras sau chestii de genul asta. Din contra o sa te inteleaga ca o placi. Ii poti spune ca, desi o placi ca pe o amica, sentimentele tale fata de ea au mai crescut cu timpul. Cel mai indicat este, cum ti-am mai zis, sa afli daca are un prieten, iar daca are asteapt-o. daca nu are, vorbeste cu ea ca si cu o sora. fetele de obicei nu rad de baieti daca acestia le spun ca le iubesc, ci din contra se simt flatate.
Pai daca zici ca vorbiti de ceva timp inseamna ca va intelegeti bine.Nu ar trebui sa fie de speriat sa o rogi sa fie prietena ta.
Pai mie una nu miar place sa fiu cu un baiat mai mic ca mine dar asta nu conteaza daca ea ti-a dat macar o mica impresie ca ar vrea si ea sa fie cu tine deschide un subiect despre relatii si apoi spune-i direc tocmai daca e mai mare o sa fie si ea la fel de directa nu mai sta pe ganduri ca asa o poti pierde bafta sper ca te-am ajutat
Mentionez ca nu are prieten, dar eu nu vreau sa stric totul de pana acum, avem multe lucruri in comun
O sugestie ar fi sa ii spui si tu de genul:"- Vreau sa-ti zic ceva : Imi place de tine. Ai vrea sa fi prietena mea?" Daca stii ca nu are prieten. Daca are e clar ca nu mai merge.Si nu conteaza varsta doar ca fetele mai mari vor baieti mai mari. Daca va intelegeti bine sigur o sa mearga. Bafta!
Daca esti sigur pe sentimentele tale intreab-o dar asigura-te ce simte pentru tine. Ti-am spus sa te asiguri mai intai ca sa nu iti dea un raspuns banal la intrebare gen "esti prea mic pentru mine" sper ca te-am ajutat funda :*?
Aaa iti zic eu stiu cum e. sunt o fata mai bine gaseste-ti pe cineva de varsta ta...pentru ca ea crede ca sunteti doar prieteni nimic mai mult.in jurul ei roiesc multi baieti si asa ca mai bine despartiti-va te va rani funa?