| LordCristobal a întrebat:

O intrebare pentru fetele din tara noastra.Voi tineti cont de ziua de 14 februarie?
Personal mi se pare o tampenie mare sa sarbatoresti o sarbatoare importata din SUA.
Fetelor, voi ce parere aveti?
Sunt curios de parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Nu, o gasesc doar un prilej sa mai cheltui bani pe chestii aiurea.Cand gasesc ceva fain, util, il cumpar in restul anului si il ofer pur si simplu, nu am nevoie de o sarbatoare comerciala extrem de enervanta.Nici de dragobete nu facem nimic in acest sens. Iubirea e tot anul (sau ar trebui sa fie!) nu doar in 2 zile.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mie mi se pare o tâmpenie sa sărbătorești iubirea pentru cineva într-o zi anume...

| sweetys a răspuns:

De ce ar trebui sa ii demonstrezi cuiva iubirea într-o anumita zi, in care toata lumea se asteapta. Daca iubesti o persoana ii poti zice/ demonstra in oricare alta zi, si de 5 ori/zi/ora/minut.
Nu cred nici in 14 nici in 24

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca pe 14 nu e bine, atunci pe 24 sunt Dragoobetele sarbatoarea iubirii la romani
Sau 1 si 8 martie.
As putea scrie un eseu despre sarbatorile importate.
oricum iubitii gasesc multiple ocazii de se sarbatoori, nu doar intr-o anumita zi.

| FreddieM a răspuns:

Eu celebrez zilnic Sf Valentin, dar nu ignor 14 februarie, e o uzanta plăcută, nu forțată, nu-mi pasa de unde vine, nu mai fac analiza ca suntem victimele consumerismului, trăiesc doar un moment plăcut cu persoana iubita, ii cumpăr flori, un cadou, și papam ceva bunut la restaurant.
Cheers

| Miruna333 a răspuns:

Da, tin cont si sarbatoresc. Nu conteaza ca vine din SUA, cam peste tot se sarbatoreste. Daca cineva sarbatorea Ziua recunostintei, mi s-ar fi parut o tampenie, dar nu ziua in care este simbolizeaza iubirea si afectiunea

| imiplacepepsi23232 a răspuns:

**** mai lasa laba varule, inteleg ca nimeni nu te gaseste atractiv, dar nu trebuie sa arati

| LordCristobal explică (pentru imiplacepepsi23232):

Varule,sincer sunt sufocat de gagici la cat de atractiv sunt, nici de laba nu am timp la cate gagici am in viata mea.