Pai depinde cat tii la acea persoana si cat esti dispus/a sa-i permiti. E adevarat ca oricine merita o a 2a sansa, dar nu trebuie abuzat de lucrul asta:d
Poi eu cred ca toata lumea merita o a-2 sansa deci raspunsul meu ar fi DA, dar sa nu fie roz si numa flori ca la inceput
Hmm pai...In primul rand trebuie sa stii daca acel baiat te iubeste ink, iar apoi daca uh il mai iubesti poti sa ii acorzi cate sanse vrei. Totul consta in dragoste... daca exista acea chimie intre voi totul se schimba.
Sper sa te ajut
Funda?
Depinde,,poate,, i-as mai acorda o sansa.I-as impune cat mai multe lucruri. Din moment ce m-a inselat va trebui sa suporte si consecintele normal, intr-un fel sau altul ma voi razbuna si eu. In viata toate se platesc
Daca am fi la inceputul relatiei (maxim 6 luni) nu i-as mai acorda nicio sansa. Insa daca ar fi o relatie care dureaza de cel putin 6 luni, in care s-au investit sentimente, as mai da o sansa desi nu as mai putea sa fiu la fel ca inainte.
Niciuna; consider ca fidelitatea se include in minimul de respect pe care un om trebuie sa-l acorde partenerului sau intr-o relatie.
Eu una nu pot sa trec peste.E singurul lucru pe care nu pot sa il accept intr-o relatie.In primul rand pentru ca nu as mai putea avea incredere in persoana respectiva,m`as gandit tot timpul cand e plecat ca ma inseala din nou :-s si in al doliea rand, consider ca daca te inseala inseamna ca nu mai tine la tine, ca nu-l mai atragi.Deci,No inselat in relatiile mele :X
Evident una singura.Si aceea daca mi-ar demonsta ca regreta cu adevarat ceea ce a facut. Daca s-ar intampla din nou sa ma insele cu siguranta nu i-as mai da inca o sansa pentru ca imi va demonstra ca este un tip care nu merita si ma va insela in continuare.
Probabil doar una. Asta daca consider eu ca tin la el indeajuns de mult incat sa-i iert si sa trec cu vederea greseala asta, sperand ca poate n`o sa mai calce stramb
Cred ca i-as mai acorda inca o sansa, dar mai intai l-as lasa putin sa vad cum incearca sa ma convinga ca s-a schimbat si ca regreta ce a facut.
P.S:Si l-as supune la mai multe "probe" ca sa vad daca intr-adevar ma iubeste si s-a schimbat.
Cand iubesti, dai sanse la infinit. numai ca dupa o vreme nu mai iubesti si nu mai dai sanse. si lipsa de incredere in el, minciuna, slabiciunea lui te vor face sa nu-l mai iubesti.
Ca sa-i arat ca sunt un om care isi merita dragostea din partea lui,i-as mai da o a doua sansa.
Dar depinde de cand suntem impreuna...
Hai ca ti-am tinut isonul,OK?
Depinde la cine te referi,daca te-a tradat o prietena,prieten,parinte.
Si daca ar fi sotul, atunci i-as aminti ce mi-a jurat in biserica(fidelitate, dragoste etc.)
Mor deja de ras.M-am dus cu gandu' inainte.Bine ca n-ai intrebat altceva.
Oricum, sper sa te convingi.
Nu stiu sincer eu nu am mai primit nici o sansa...cu toate ca el a fost vinovat, eu la'm iubit mai mult decat viata.
Initial niciuna...in timp daca demonstreaza ca ii pare sincer rau si tine la tine poate ca mai merita o sansa, dar situatia nu poate sta ca la inceput din pacate :-
Niciuna. M-ai inselat? Ok. Adio.
I`as sterge numarul, i`as da ignore, l`as ignora, nu ma mai intereseaza. .
Va pooop si va multumesc pentru raspunsuri, funda din pacate 1 dar voturi la mai multi va multumesc! pentru cei care au voturi felicitari!
Hai sa fim seriosi, niciuna. Oricat de mult as tine la el si bla bla-urile de rigoare. Si chiar ati mai pune problema ca va ' iubeste'?!
passenger întreabă: