| dydy22 a întrebat:

O intrebare pentru toti, care ati inselat si dc? dar fiti sinceri

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Salut. Mi s-a intamplat cand eram la facultate. Aveam un iubit foarte "caaalm asaaa" (nu tu iesit in oras, nu tu mers la spectacole, nu tu adunari. si oriunde voiam sa merg eram singura, ceea ce, in principiu n-a fost o problema). La un moment dat am cunoscut un tip, care, desi stia ca nu sunt available s-a tinut dupa mine. mult (i mean it). Intre timp ne imprietenisem amical si pe ne-simtite am inceput sa ma indragostesc de el, fiind exact opusul. celuilalt. Asadar, a trebuit sa lamuresc lucrurile cu amandoi, fiindca amandoi sufereau, si cu mine, ca nu mai intelegeam nici eu ce dracu voiam de fapt. A fost o intamplare foarte stranie din care a rezultat o lista cu "iubitul meu ideal ar trebui sa fie atat serios cat si amuzant". so on, calitati complementare si opuse despre care gandesti ca ar fi "din alta carte"... Dupa ce l-am cunoscut pe barbate-meu am re-gasit lista, in timp ce faceam curat in hartzogaraie, si-am ramas "paf". Vezi tu, important e sa fii sincer cu tine cand spui ca vrei ceva. Si apare. Dupa 1 an, 3, 6, nu conteaza, dar apare. Ceea ce, avand in vedere lista aia, e o minune!

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca te respecti nu faci asa ceva!
Punct.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu nu am inselat niciodata. Insa m-am lasat iubita mereu!

| Barajag a răspuns:

Atata timp cat are incredere in mine, ma iubeste si ma intelege, nu as vedea nici un motiv sa-mi insel ursulbig grin

| cristi202 a răspuns:

Inca nu am inselat. Si nici nu ma gindesc la asta. Cineva spunea aici atit de frumos: "iubirea nu se bazeaza numai pe sentimente, ci si pe respect si fidelitate". dar nici nu pot sa ii condamn pe cei ce o fac. e usor pentru mine, care am o sotie excelenta, dar, cind ai probleme grave in casnicie din partea unui sot sau a unei sotii, lucrurile nu sunt chiar atit de simple. poti insela pentru ca celalalt nu iti mai acorda atentia cuvenita, poti insela pentru ca a aparut un conflict serios, sau poti insela pentru ca ai vazut pe undeva ceva mai frumos decit ai, si nu poti sa ii rezisti. Dar atunci e numai vina ta.

| Hombre a răspuns:

Si eu sunt foarte statornic, tot acasa sunt si am inselat doar o data prima data.

| ÅñdRa a răspuns:

Buna
Nu am inselat decat o singura data.Si asta s-a intamplat cand am aflat ca iubitul meu de 2ani ma inseala si am vrut sa ma razbun pe el.

| smartalogu a răspuns:

Eu nu am inselat si nici nu as insela nici o data. E drept ca la inceput ma indragostesc ffff usor, apoi cu timpu imi dispar fluturasii si incep sa ma gandesc mai departe, iar apoi revin si daca trec de pasul asta inseamna ca fata de langa mine chiar merita si nu i-as face asa nici picat cu ceara.

| danutsik a răspuns:

Pfff am inselat... sigh
pentru ca iubitu nu mai era ca la inceput
pentru ca amantu era mai bun smug din toate punctele de vedere :X

| Lora_6439 a răspuns:

Eu sunt foarte fidela unei relatii dar am inselat o data, totusi. De ce? Pentru ca dupa cateva ore de la combinatie, respectivul cu care eram, a inceput sa-mi faca propuneri nesimtite. Am refuzat si am zis ca s-o schimba. A doua zi iar, a3a zi iar. Apoi nu-mi mai raspundea la telefon. Deci si-a cam batut joc de mine. Si de ce sa stau sa-si bata el joc de mine si sa nu-mi bat si eu? big grin Asa ca am mers frumos la bal (da, eram a9a) si l-am ales pe cel mai ok care era pe langa mine si s-a rezolvat toata treaba. Apoi i-am lasat pe amandoi big grin Pe cel de la bal nu stiu de ce, poate ca nu trebuia, dar eram si eu mica si proasta. Si cam atat. A meritat big grin De fapt. acum daca stau si ma gandesc mai bine mi-ar placea sa vad cum e sa stai cu 2 in acelasi timp. Hmm...

| vyo a răspuns:

Da, de ce? din curiozitate.

| aLinux a răspuns:

Niciodata si nici nu am fost inselat

| BRoxana a răspuns:

Pai nu pot sa zic ca am inselat, dar s-a intamplat sa ma sarut o data cu un baiat in timp ce de fapt nu eram cu altul pentru ca relatia chiar se daramse rau si nu mai erau sentimente nc din partea lui nici din a mea, dar oficial nu ne DESPARTISEM, totusi nu cred ca l-am inselatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai simplu mi-ar fi sa spun de cite ori n-am facut-o.De ce? Degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-a inselat niciodata ma iubeste prea mult

| MladinA a răspuns:

Sincer nu! Nici nu am pe cine, asta e viata, sper ca tu nu ai inselat pe nime, si sa nu o faci in viata ta!

| mike_4578 a răspuns:

Am 5 ani de relatie cu prietena mea si nu am inselat-o niciodata. Am avut "n" ocazii dar sunt un baiat principial si orgolios. Chiar daca alti flacai m-ar judeca, am constiinta curata si mandria ca pot rezista ispitelor, ceea ce altii nu sunt instare din cauza slabiciunilor. Multi inseala ca partenera/ul nu le ofera ce trebuie si ele/ei cauta in alta parte (zic ei), eu cred ca lipsa de comunicare duce la inselat. daca nu sunteti compatibili luati/va la revedere si nu va mintiti ani de zile.