| pzh2000 a întrebat:

O INTREBARE PT FETE: Dc o fata daca este sfatuita sa nu faca ceva sau sa nu se intalneasca cu cineva sau orice altccev de asa zisa cea mai buna prietena se conformeaza automat fara ca maca sal fi cunsocut pe baiat sau sa fi vazut despre ce este vb? Dc va bazati asa mult pe o prietena? Dc aveti nevoie de o asa numita cea mai buna prietena? nu puteti gandi singure si sa va folositi ratiunea?
dc nu sunteti niciodata hotarate in cv.adica odata va place cv altadata altceva.azi sunteti bine dispuse a doua zi imbufnate. si asa mai departe.Cred din ce in ce mai mult in vorba:"Femeia trebuie iubita nu inteleasa". Deci fetelor care este cauza? Dau funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toate fetele se i au dupa prietenele lor, eu una nu ma i au. Acum depinde de la persoana la persoana. Eu una sunt hotarata, dar depinde am o prietena care tot timpul ma intrebare pe mine ce sa faca, si i am zis sa faca ce doreste. Si la treaba cu o zi dispusa o zi imbufnate, aici cam ai dreptate.

| DeeaDelirata a răspuns:

Asa vor zice toate:eu nu ma iau dupa prietena mea.Adevaratul motiv e ca aceasta e de fapt o scuza ca sa-ti spuna "nu".Eu asa faceam cu un baiat de care nu-mi placea dar nu voiam sai ranesc sentimentele.Dar acum nu mai fac asa.Secretul e sa o faci curioasa cu ceva.Sa nu se plictiseasca.Dar nu doar asta. Fetele sunt inganfate rau, iar cum descrii tu mai sus se pare ca ai deaface cu una dinaia "imbufnata" cum ai zis.Eu sunt fata si nu suport aceste persoane de genul asta! Prietena mea,nu cea mai buna,adica de ce ii spun prietena cand nici nu-mi este amica macarwinkingNoua asa ne place sa zicem.Ea o intreb intr-o zi cum o duce i-mi povesteste despre un baiat,a doua saptamana rade si zice cai altu, a treia va jur ca iar altuI don't want to seeE strigator la cer! Eu nu am avut decat unul si asta pentru ca mau sfatuit "prietenele" mai mult obligat dar na'. Deaceea nu mai ascult decat de mine si numai de mine! Faptul ca am fost cu baiatul ala mi-a adus multe probleme cu scoala, parintii si nici nu-mi placea.Era si credincios, dar foarte nesimtit pe deasupra si nu accepta faptul ca eu nu cred in dumnezeu.Asta m-a deranjat si pe mine si pe el.In final mi sau adunat o multime de probleme din cauza lui.Nu spune acum ca sunt la fel de inganfata si dau vina pe el,dar asa e.El a zis sa chiulesc de la scoala, el mi-a zis sa "incerc" vodka, el mi-a zis sa incerc "iarba" si asa.Pana intr-o zi cand tata si-a dat seama ca am chiulit si urma sa vina la scoala. Apoi eu de frica si disperare luasem 10 pastile Taver, nu stiu nici acum pentru ce erau dar nu mai povestesc ce am vazut decat ca am ajuns la reanimare.In coma. Apoi tatal meu m-a trimis de urgenta la mamamea in Germania si acum scriu deaicihappyDar tot o duc foarte greu...In final:Nu asculta de "prietenele", ba chiar un baiat de treaba, un amic poate-ti da sfaturi mai bunebig grin