| AOD a întrebat:

O intrebare putin mai diferita dar tot despre dragoste: De ce oare noi visam persoana pe care o iubim mai bine zis de care suntem indragostiti? De ce visul acela ni se pare ca este real? Oare de ce simtim durerile si fiecare miscare e care o facem daca dormim? De ce ne trezim exact cand totul prinde culoare? Ciudate intrebari nu ...Va rog explicati-mi si mie.

Răspuns Câştigător
| DeeDee28 a răspuns:

Se spune ca daca visezi persoana iubita, aceasta a adormit gandindu-se la tine. happy Visul ni se pare real pentru ca e ca si cum am trai toate acele sentimente in realitate, doar ca nu au aceeasi intensitate...in vis orice e posibil; poti si sa zbori daca iti propui. Uneori cand visezi ceva frumos te trezesti cand nu vrei...nici eu nu am explicatia happy

2 răspunsuri:
| Maxxie a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie, fix cand visul prinde culoare, visezi persoana iubita pentru ca tii foarte mult la ea si te gandesti cu gandul la el! Este ceva frumos!

| iulian_2775 a răspuns:

Ai uitat ceva esential. creierul e mai tare decit orice calculator. conexiunile pe care le face in timpul somnului sunt nebanuite asa se reface si bineinteles ca lucrurile frumoase au un scenariu placut