... mersi mult, si inca ceva, cum pot sa imi infrang timiditatea? Vorbesc mult cu fetele, am mai multe prietene decat prieteni [ma refer in clasa], da totusi, cand vreau sa ii spun la o fata ce simt pentru ea [o anumita persoana, deoarece am mai spus la multe fete...], pur si simplu ma blochez.
Esti fata nu? Ai putea sa ma ajuti cu dif sfaturi? Daca nu te plictisesc
Pe cat de scurta este intrebarea ta pe atat poate fi de complex raspunsul. Depinde de fata si e personalitate, mie personal imi plac baietii cu care pot vorbi despre orice, baietii seriosi pe care ma pot baza, baietii care stiu ce vor.
In ceea ce priveste timiditatea ta, e destul de dificil, depinde cat de mult vorbesti cu acea persoana, incearca la inceput sa nu ii spui direct ca sa nu fi ranit de o respingere (banuiesc ca de asta iti este frica si tie ) da-i de inteles ca vrei mai mult decat o prietenie si urmareste-i reactiile, gesturile, daca ti se pare ok, spune-i direct ce simti.
De exemplu mie imi place sa ma iubeasca in primul rand:d. ochii,aspectul fizic in general,sa fie atent, romantic, amuzant, destept, simpatic...cam asa intelegi tu..pa-pa
Pai sa iubeasca cu adevarat sa fie sincer sa nu insele sa fie romantic glumet etc:*
Sa fii amuzant, sa gasesti mereu un subiect de discutie, sa nu stati si sa nu aveti ce spune nici unul, si sa stii cum sa vorbesti
Pai sa fie amuzant(nu clovn, doar amuzant) sa aiba grija de ea, sa o asculte, si chesti de genu asta
Sa fie atent cu fata care o place, sa o faca sa se simta bine si in siguranta alaturi de el. Sa aiba personalitate adica sa fie: amuzant, dragastos,, prietenos, sociabil. Sa o priveasca in ochi spunandu-i ca e frumoasa, sa o gadile, ciupeasca, sa ii trimita mesaj cand sunt unul langa altul. lucruri marunte dar totusi care o vor face fericita. Da-i haina ta cand spune ca ii e frig, cand va intalniti zambeste-i si imbratiseaz-o, sarut-o pe frunte. Fa-i cadouri confectionate de tine, gen bratara din ata, felicitare etc. Va aprecia gestul(ma refer la fetele normale, nu la pitipoance)
Scama_6413 întreabă: