| TheTiger a întrebat:

O intrebare scurta si la obiect.Ce ii place unei fete la un baiat? Sau ce pretentii ar avea fata de la un baiat?

10 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

In general ce nu le dam! combina raspunsurile lui azure si al Mlov3u4ever!

| TheTiger explică:

... mersi mult, si inca ceva, cum pot sa imi infrang timiditatea? Vorbesc mult cu fetele, am mai multe prietene decat prieteni [ma refer in clasa], da totusi, cand vreau sa ii spun la o fata ce simt pentru ea [o anumita persoana, deoarece am mai spus la multe fete...], pur si simplu ma blochez.

Esti fata nu? Ai putea sa ma ajuti cu dif sfaturi? Daca nu te plictisesc

| smarttie a răspuns:

Pe cat de scurta este intrebarea ta pe atat poate fi de complex raspunsul. Depinde de fata si e personalitate, mie personal imi plac baietii cu care pot vorbi despre orice, baietii seriosi pe care ma pot baza, baietii care stiu ce vor.
In ceea ce priveste timiditatea ta, e destul de dificil, depinde cat de mult vorbesti cu acea persoana, incearca la inceput sa nu ii spui direct ca sa nu fi ranit de o respingere (banuiesc ca de asta iti este frica si tie ) da-i de inteles ca vrei mai mult decat o prietenie si urmareste-i reactiile, gesturile, daca ti se pare ok, spune-i direct ce simti.

| Azµre a răspuns:

Sinceritate, Înțelegere, Respect
Toate + Iubire

| Different69 a răspuns:

Sa fie sincer, frumos si iubitor.

| Mlov3u4ever a răspuns:

De exemplu mie imi place sa ma iubeasca in primul rand:d. ochii,aspectul fizic in general,sa fie atent, romantic, amuzant, destept, simpatic...cam asa big grin intelegi tuhappy..pa-pa

| MariaFcsb1 a răspuns:

Pai sa iubeasca cu adevarat sa fie sincer sa nu insele sad sa fie romantic glumet love struck etc:*love struck

| M4gd4L3n4 a răspuns:

Sa fii amuzant, sa gasesti mereu un subiect de discutie, sa nu stati si sa nu aveti ce spune nici unul, si sa stii cum sa vorbesti

| adrianaada a răspuns:

Pai sa fie amuzant(nu clovn, doar amuzant) sa aiba grija de ea, sa o asculte, si chesti de genu astahappy

| bianca_2668 a răspuns:

Sa fie atent cu fata care o place, sa o faca sa se simta bine si in siguranta alaturi de el. Sa aiba personalitate adica sa fie: amuzant, dragastos,, prietenos, sociabil. Sa o priveasca in ochi spunandu-i ca e frumoasa, sa o gadile, ciupeasca, sa ii trimita mesaj cand sunt unul langa altullaughing. lucruri marunte dar totusi care o vor face fericita. Da-i haina ta cand spune ca ii e frig, cand va intalniti zambeste-i si imbratiseaz-o, sarut-o pe frunte. Fa-i cadouri confectionate de tine, gen bratara din ata, felicitare etc. Va aprecia gestul(ma refer la fetele normale, nu la pitipoance)

Întrebări similare