O relatie, in orice stadiu ar fi, in momentul in care s-a racit, in momentul in care apare prima despartire de scurta durata, nu va fi niciodata la fel ca in trecut, poate va fi mai rau, poate mai bine, dar niciodata "ca pe vremuri".
Daca vrei sa ti fata aceea minunata langa tine, vin-o cu ceva nou, complimente noi, ofera-i ceva atentie in plus fata de ce faceai.
Altfel, va chinuiti degeaba. Si pe de-o parte este si vina ei, de ce fetele in loc sa spuna "te-ai schimbat" nu intreaba de ce te-ai schimbat.
Invit-o și tu la tine, la un suc, la o plimbare. Oferă-i atenție, spune-i că ți-a lipsit și că îți pare rău că ai evitat-o.
Pe viitor fii mai atent cu ea. Baftă!
Si eu sunt in aceeasi situatie numai ca eu as fi acea fata ''minunata''...asa imi zicea el si chiar mi a zis si azi dar nu mai au nici un farmec vorbele lui...
deci si eu sunt intr o relatie cu un baiat care din ceea ce ai zis tu semanati perfect adica e la fel ca tine si la fel de vreo 3 zile incoace ni s a racit relatia ba chiar mai mult mi a zis sa ne despartim in gluma bineinteles dar eu am luat o foarte in serios...
acum depinde si de prietena ta cam cum este ea...nuj ai putea sa fiti la fel ca inainte doar comunicand foarte mult si sa ii zici lucruri dragute gen cum ii ziceai inainte adica sa te porti exact la fel cum o faceai pe ''vremuri'', nu stiu dar mi e asta mi ar placea sa comunice cu mine si gest dragut hmm nu as putea sa iti dau exemplu pentru ca nu stiu in ce stagiu e relatia voastra, daca descriai mai mult iti spuneam mai multe
deci mult succes in continuare si sa iti ajute dumnezeu sa va apropiati iar...
Sincer, pentru mine pare mai curand o relatie de prietenie foarte stransa decat a unui cuplu. Dar desigur, puteti fi un cuplu mai ciudat, momentan sunt mai preocupat de LoveSleep care isi bate joc de unii si le raspunde celor care ii raspunde in acelasi stil frumos. Genul de oameni cu 2 fete. Oricum, eu spun sa discuti cu ea, doar asa puteti rezolva.
Inca ceva, poti face pe cineva foarte fericit si daca nu-i esti iubit, sper sa intelegi
O relatie, in orice stadiu ar fi, in momentul in care s-a racit, in momentul in care apare prima despartire de scurta durata, nu va fi niciodata la fel ca in trecut, poate va fi mai rau, poate mai bine, dar niciodata "ca pe vremuri".
Daca vrei sa ti fata aceea minunata langa tine, vin-o cu ceva nou, complimente noi, ofera-i ceva atentie in plus fata de ce faceai.
Altfel, va chinuiti degeaba. Si pe de-o parte este si vina ei, de ce fetele in loc sa spuna "te-ai schimbat" nu intreaba de ce te-ai schimbat.
Cumpara-i trandafiri si scrie-i o scrisorica de mana prin care sa-ti exprimi sentimentele pentru ea.Fa-i o surpriza! Daca intr-adevar simti ceva pentru ea, cereti scuze!
beausingurlamasamea întreabă: