| eusiatat_9429 a întrebat:

O întrebare simpla și la obiect: Cum se face ca fetele sunt ca locurile de parcare... cele bune sunt ocupate iar cele libere sunt pentru handicapați? (ma rog nu e chiar asa, dar chiar nu mai exista fete sincere și care sa fie singure, eu dau numai peste fițoase de bamboo născute și crescute în mall)

hai sa o spun și pe asta DAU FUNDA rolling on the floor vad ca se poarta

Răspuns Câştigător
| Saburo a răspuns:

Pai in ziua de azi cam rar mai poti sa gasesti fete care sa fie de treaba si care sa nu fie cu fite in cap I don't want to see in ziua de azi majoritatea sunt pe interes. Baietii buni nu mai sunt la cautare pentru cele cu fite in cap... si in cazul in care sunt cautati nu sunt tratati deloc cu respect si ajung sa fie luati la misto de catre astfel de individe. Mai gasesti si fete de treaba... ce e drept cam rar raised eyebrows insa au si ele niste preferinte cam ciudate: sunt interesate de baieti rai. Este o vorba celebra "good girls like bad boys".

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sexul este ca Nokia - Connecting People.
Sexul este ca Pepsi - Dare for more!
Şi... într-un final, sexul este ca webdesign-ul: Toate domeniile interesante sunt deja luate!
Salut.

| Crisu a răspuns:

Sa-ti zic ceva, nu sunt toate asa. Un exemplu, eu sunt fitoasa doar intr-o chestie, la baieti. Nu ma incurc cu oricine. Si sa-ti spun sincer sunt singura si nu sunt fitoasa de bamboo si nascuta in mall. laughing Intr-adevar ma duc in mall la cumparaturi si la suc, dar nu sunt ca piti` alea care toata ziua buna ziua "Fata hai sa-ti arat ce mi-am luat!" Well, sa-ti zic ceva... intr-adevar sunt foarte multe fete de genul, dar mai sunt cateva care nu sunt asa. Cunosc multe asa, dar cunosc si multe fete ok, care nu se dau in spectacol.

| Ririru a răspuns:

Fetele astea care le cauti tu, sunt considerate proaste de tarfele/idioti, si asa ajung si ele ca celelalte!

Eu nu sunt fitoasa, sunt sincera, dar, nu sunt singura laughing).

Mai cauta. Sigur o sa gasesti, daca nu acum, mai tarziu cand li se urca mintea la cap.

| claudia_6048 a răspuns:

Acum depinde de cat de mult li s-au urcat tarfelor astea la cap petrecerile... e bine nu zic nu big grin dar in exces stricabig grin poate ca mai exista dar mai rar laughing) ma indoiesc ca sunt fete care sa nu aiba aere si figuri tongue intepatele astea ar cam trebui sa se duca zilnic sa se uite in oglinzi pentru-ca unele sunt horror dar se cred mari si tari chatterbox desi nu demonstreaza nimic concret prin gesturile lor de fufeee, oricum spor la cautare happy desi stai linistit ca nu mai gasesti fta asa cum cred ca ai dori sa ai laughing)... funda puppy dog eyes

| BigSexy a răspuns:

Hmm o fata care stie ca e un loc bun de parcare profita de asta pentru a-si gasi ce-i mai bun -> legea selectiei naturale

| eusiatat_9429 explică:

Pai poate ca nu m-am facut inteles cand am zis fete bune m-am referit la cuminti, sa nu umble din pistil in pistil ca o albina, nu am zis sa arate beton(cum ar spune unii) e adevart ca prima data te uiti la aspect, dar o persoana se poate face placuta si prin comportament

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un loc de parcare nu te duci dupa legea celor mai bune ci te duci dupa siguranta ca va ramine mereu numai al tau.Hai sictir acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e simplu : cu cat e mai buna tipa cu atat are mai multi admiratori, iar cu cat sunt mai multi admiratori cu atat e mai mare probabilitatea ca sa aiba iubit, deci mai pe scurt...frumusetea fetei e direct proportionala cu numarul de admiratori si implicit cu optiunile de alegere

| anonymusss_4604 a răspuns:

Depinde de ce conduci.sigur daca ai un ferrari gasesti un loc liber indiferent cat de plina e parcarea... daca esti cu dacia... sper ca ai inteles ce vreau sa zic.

| DouaPuncteIcsDe a răspuns:

Hey hey hey! Sunt sincera si nu m-am nascut in mall, ci la spitallaughing rolling on the floor! Si n-am nici fite si nu-s una dintre fufele si pitipoancele pe care cred ca le-ai cunoscut! Iti dau adresa de mess sa vorbim ca..."poate ne combinam la o cartela" laughing love struck! --> byndy_dyndy@yahoo.com