Pai in ziua de azi cam rar mai poti sa gasesti fete care sa fie de treaba si care sa nu fie cu fite in cap in ziua de azi majoritatea sunt pe interes. Baietii buni nu mai sunt la cautare pentru cele cu fite in cap... si in cazul in care sunt cautati nu sunt tratati deloc cu respect si ajung sa fie luati la misto de catre astfel de individe. Mai gasesti si fete de treaba... ce e drept cam rar insa au si ele niste preferinte cam ciudate: sunt interesate de baieti rai. Este o vorba celebra "good girls like bad boys".
Sexul este ca Nokia - Connecting People.
Sexul este ca Pepsi - Dare for more!
Şi... într-un final, sexul este ca webdesign-ul: Toate domeniile interesante sunt deja luate!
Salut.
Sa-ti zic ceva, nu sunt toate asa. Un exemplu, eu sunt fitoasa doar intr-o chestie, la baieti. Nu ma incurc cu oricine. Si sa-ti spun sincer sunt singura si nu sunt fitoasa de bamboo si nascuta in mall. Intr-adevar ma duc in mall la cumparaturi si la suc, dar nu sunt ca piti` alea care toata ziua buna ziua "Fata hai sa-ti arat ce mi-am luat!" Well, sa-ti zic ceva... intr-adevar sunt foarte multe fete de genul, dar mai sunt cateva care nu sunt asa. Cunosc multe asa, dar cunosc si multe fete ok, care nu se dau in spectacol.
Fetele astea care le cauti tu, sunt considerate proaste de tarfele/idioti, si asa ajung si ele ca celelalte!
Eu nu sunt fitoasa, sunt sincera, dar, nu sunt singura ).
Mai cauta. Sigur o sa gasesti, daca nu acum, mai tarziu cand li se urca mintea la cap.
Acum depinde de cat de mult li s-au urcat tarfelor astea la cap petrecerile... e bine nu zic nu dar in exces strica poate ca mai exista dar mai rar ) ma indoiesc ca sunt fete care sa nu aiba aere si figuri intepatele astea ar cam trebui sa se duca zilnic sa se uite in oglinzi pentru-ca unele sunt horror dar se cred mari si tari desi nu demonstreaza nimic concret prin gesturile lor de fufeee, oricum spor la cautare desi stai linistit ca nu mai gasesti fta asa cum cred ca ai dori sa ai )... funda
Hmm o fata care stie ca e un loc bun de parcare profita de asta pentru a-si gasi ce-i mai bun -> legea selectiei naturale
Pai poate ca nu m-am facut inteles cand am zis fete bune m-am referit la cuminti, sa nu umble din pistil in pistil ca o albina, nu am zis sa arate beton(cum ar spune unii) e adevart ca prima data te uiti la aspect, dar o persoana se poate face placuta si prin comportament
Pai e simplu : cu cat e mai buna tipa cu atat are mai multi admiratori, iar cu cat sunt mai multi admiratori cu atat e mai mare probabilitatea ca sa aiba iubit, deci mai pe scurt...frumusetea fetei e direct proportionala cu numarul de admiratori si implicit cu optiunile de alegere
Depinde de ce conduci.sigur daca ai un ferrari gasesti un loc liber indiferent cat de plina e parcarea... daca esti cu dacia... sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
Hey hey hey! Sunt sincera si nu m-am nascut in mall, ci la spital ! Si n-am nici fite si nu-s una dintre fufele si pitipoancele pe care cred ca le-ai cunoscut! Iti dau adresa de mess sa vorbim ca..."poate ne combinam la o cartela" ! --> byndy_dyndy@yahoo.com