| Raul_Raul_1997 a întrebat:

O intrebare simpla... Merita. sa faci orice iti sta in putinta, sa lupti, sa nu te dai batut pentru fata/femeia pe care o iubesti?

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Atat timp cat esti sigur ca sentimentele ei pentru tine sunt reciproce, desigur, merita. Daca nu, e chiar patetic.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu merita daca nu esti sigur pe tine.

| mihaelaa18 a răspuns:

Normal ca se merita sa lupti pentru persoana pe care o iubesti, atat timp cat tine si ea la tine.Este mai greu sa lupti pentru cineva care nu tine la tine, s-au nu are nici cel mai mic sentimente pentru tine, practic ai lupta tu insuti si te-ai rani pe tine insuti.Cand iubim pe cineva, merita sa luptam pana la capat, sa nu ne dam batuti nici o clipa. Dupa cum spune si vorba aceea"cine nu lupta, nu castiga".happy

| mona a răspuns:

Daca si ea te iubeste cat de cat eu cred ca merita sa lupti pentru ea

| iubesc a răspuns:

Normal ca merita! Daca erai sigur de asta nu mai intrebai...

| RAY a răspuns:

Nu,toate is la fel de ce sa te lupti pentru una cand poti avea una mai buna

| Eviix a răspuns:

Daca si ea te iubeste! Normal. big grin

| igrek a răspuns:

Nu te intrebi asta, nu zici ca lupti, ci mergi mai departe, nu te dai batut si nu-ti pasa de refuz... asta pana la o limita.

| lauraroxi a răspuns:

Merita doar daca esti sigur ca si ea ar face la fel si ca te iubeste la fel de mult!

| aimspeşăl a răspuns:

Daca si ea te iubeste MERITA sa luptati pentru relatia voastra

| Ge0rgeL a răspuns:

Salut!
Daca o iubest foarte tare merita foarte mult.
Bafta!

| Mihaelazet8 a răspuns:

Merita doar daca te iubeste si ea

| EliRaluka a răspuns:

Depinde,daca o iubesti cu adevarat, si ea la fel, merita. Dar daca e numai pentru avere sau alte bunuri materiale, degeaba!

| Raul_Raul_1997 explică (pentru EliRaluka):

Eh. nu e pentru bani... si alte chesti. chiar nu sunt genul. nici ea nu e pe interes ca multe altele din ziua de azi D, si da ma iubeste cu adevarat si eu pe ea. dar ca multe alte cazuri, foarte multe greutati nu e usor deloc. obstacole... si alte chesti de`asta am sentimentu ala de indoiala, dar mi-am pus si eu in minte. sa nu renunt sa merg pana la capat si apoi oi vedea cum o fi. big grin