Atat timp cat esti sigur ca sentimentele ei pentru tine sunt reciproce, desigur, merita. Daca nu, e chiar patetic.
Normal ca se merita sa lupti pentru persoana pe care o iubesti, atat timp cat tine si ea la tine.Este mai greu sa lupti pentru cineva care nu tine la tine, s-au nu are nici cel mai mic sentimente pentru tine, practic ai lupta tu insuti si te-ai rani pe tine insuti.Cand iubim pe cineva, merita sa luptam pana la capat, sa nu ne dam batuti nici o clipa. Dupa cum spune si vorba aceea"cine nu lupta, nu castiga".
Nu te intrebi asta, nu zici ca lupti, ci mergi mai departe, nu te dai batut si nu-ti pasa de refuz... asta pana la o limita.
Merita doar daca esti sigur ca si ea ar face la fel si ca te iubeste la fel de mult!
Depinde,daca o iubesti cu adevarat, si ea la fel, merita. Dar daca e numai pentru avere sau alte bunuri materiale, degeaba!
Eh. nu e pentru bani... si alte chesti. chiar nu sunt genul. nici ea nu e pe interes ca multe altele din ziua de azi D, si da ma iubeste cu adevarat si eu pe ea. dar ca multe alte cazuri, foarte multe greutati nu e usor deloc. obstacole... si alte chesti de`asta am sentimentu ala de indoiala, dar mi-am pus si eu in minte. sa nu renunt sa merg pana la capat si apoi oi vedea cum o fi.
1libercugetator1 întreabă: