anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare special pentru baieti: ati umbla cu o tipa care are de toate in dotare dara care e proasta?

11 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Nu. (cu oricare, numai cu proaste nu) :d

| claudiu_9632 a răspuns:

Acuma depinde. sincer daca arata bine, forme beton etc, da asi umbla. pentru ca nah daca e proasta poate obtin ceva de la eahappy si nu e neaparat sa fie o relatie serioasa.o tura 2a si gata.asta din punctul meu de vedere.fiecare e cu parerea lui si cu gusturile luiwinking

| DilauRo a răspuns:

In nici un caz. Degeaba are de toate dar nu poti avea o conversatie cu ea pentru ca este mai putin educata(am folosit acest cuvant pentru ca "proasta" mi se pare un cuvant jignitor).

| quake a răspuns:

Nu in nici un caz pentru mine fetele nu trebuie sa fie perfecte trebuie sa fie destepte si cu picioarele pe pamant

| RapperuL_7603 a răspuns:

Nu tocmai,dar daca ai sta cu acea persoana s-ar schimba, daca este vb de tine, poti sa te schimbi alegand baiatul potrivitwinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Eu si cei culturalizati si spiritualizati asemeni mie sigur nu, dar daca te uiti putin pe la unii "sportivi". ai sa gasesti o gramada, si cred ca nu doar sportivi!

| quake a răspuns:

Funditza

| harciog a răspuns:

Categoric.Prostia ei denota neexperienta.

| BESTNICK a răspuns:

Sigur ca da o invat eu cum sa nu mai fie proastawinking

| CrazyTeenager a răspuns:

Normal, daca tipa e super buna si are si ea un mic defect si anume prostia, acum nu trebuie judecata prea aspru, pai nu?

| Aesir a răspuns:

Acum depinde si ce fel de prostie e ca daca se poarta ca o taranca sigur nu as sta cu ea happy