Cutremurator! Am fost, sunt si voi intotdeauna impotriva avortului! Desi am doar 18 ani si ceva, poate e unul dintre putinele lucruri de care sunt sigura in viata mea, si acela ca nu mi-as omori NICIODATA, dar NICIODATA propriul copil. Chit ca ar trebui sa cersesc, sau poate Doamne Fereste nu as mai avea pe tatal copilului langa mine, si multe multe altele, dar nu as faca asa ceva! Nu as mai putea sa am viata apoi, nu as mai putea zambi, nu as mai putea sa respir, ci doar as avea o mare greutate in suflet pe care nimeni nu mi-ar mai putea sa mi-o ia. Cum as putea sa omor propriul meu copil, care creste in mine, care eu impreuna cu fiinta iubita l-am conceput? Cum?
Nicio femeie care face acest pacat, aceasta crima, nu are nicio scuza, sunt atatea metode de a impiedica acest lucru si totusi majoritatea dintre ele sunt atat de comode. O mare parte o au si partenerii de viata ale acestor femei!
Nu vreau sa judec pe nimeni, nu am facut si nici nu voi face asta, pentru ca nu am de unde sa stiu cum e sa fiu in pielea unei femei in situatia asta, si sa ma Fereasca Dumnezeu, nici nu as vrea sa stiu!
Am vazut pozele, am vazut si multe filme care au ca tema avortul si tot ce pot sa spun este ca imi sustin parerea si nimeni nu va putea sa mi-o schimbe vreodata! Aceeasi parere o aveam si inainte de a viziona astfel de filme sau de a vedea poze de acest gen.
Numai bine!
Nu pot decat sa spun : Trist, dar Adevarat! Nu-mi mai gasesc cuvintele. Pe video nu ma pot uita, dar poate se vor uita macar 1 % din domnisoare, si tot ar fi ceva. Din pacate, la aceasta tema nu pot comenta.
Ai vrut libertate in 89 l-ai impuscat ca pe un caine pe ceausescu eu nu am decat 22 de ani si regret moartea lui
Romania era o tara mai buna cu el chiar daca era considerat de multi ca un tiran
acum il injurati pe basescu[ceea ce fac si eu] dar oare politica ar trebui sa ne conduca viata iar bani sa ne reprezinte
daca omul ar fi educat cum trebuie oare ar mai exista avorturi?
E cutremurator ...iti multumesc pentru imagini poate o sa aduci o schimbare, macar printre utilizatorii acestui site
Protejati-va daca nu puteti creste un copil!
Pacat pentru cine? Am mai vazut imaginile acestea si sunt luate de pe un site crestin. Ce sa spun... cine a zis ca avorturile sunt frumoase? E dreptul femeii de a alege daca vrea sa dea nastere sau nu. Orfelinatele sunt pline de copii abandonati care ajung pe strazi sau mai rau sa fie abuzati chiar de cei care ar trebui sa aiba grija de ei.
Aolooo da` tu chiar n`ai ce facce? :-ss. sunt scarry pozele alea si de filmulet numai zic :-&. Dar decat sa-ti abandonezi copilu` prin offelinate sau spitale, mai bine il scutesti de suferinte si ofense si. il. omori, inainte de a fi prea tarziu. Si imaginile alea sunt cu avorturi de la 3 luni in sus . Atunci nici numai e permis un avort . Mrg ...
- cine ne-a dat nou dreptul sa hotaram cine sa traiasca si cine nu?
- uite ceva cu zambet despre pilula contraceptiva http://alynoootza.wordpress.com/2010/09/06/surpriza/ - autoarea e user pe TPU.
linarkfts întreabă: