Nu o uita.
Lupta pentru ea, daca merita si iti doresti cu adevarat sa fiti impreuna.
As putea sa caut sa-ti dau tot felul de explicatii si sfaturi, dar, daca reducem totul la "cum...", atunci raspunsul este la fel de scurt: "iubeste si tu pe alta".
Ocupa-ti timpul cu altceva, iei cu prietenii, gaseste-ti alta, cu timpul o vei uita
Nu stiu daca ea ma iubeste sau doar eu pe ea. mi-e teama sa o intreb o cunosc de 5 ani am fost 4 ani colegi si de 2 ani ma gandesc la ea in fiecar zi.
Ar trebui sa afli asta intreband-o.Nu poti sta asa la nesfarsit.Doar cu gandul la ea.
Nu poti. stiu ca e greu dar asta e. M-am despartit si eu de o fata (perfecta pentru mine ) si nu pot s-o uit. Am mai avut relatii dupa aceea dar tot la ea ma gandeam... Incearca, nimic nu e imposibil
De ce nu se poate?
Până nu accepți într-adevăr că nu este pentru tine, atunci nu vei începe s-o uiți.
Aceasta problema o am si eu, il iubesc dar... nu se poate, am un prieten bun care pe zi ce trece ma ajuta sa uit
Gaseste alta. Frate si eu am trecut exact la fel si apoi mi-am dat seama ca nu ma merita si am inceput sa ma uit si dupa alte fete. In cele din urma mi-a trecut. Viata merge inainte Mai sunt fete
Timpul le rezolva pe toate.Majoritatea avem deceptii in viata si persoane pe care nu le putem uita ani buni, incearca sa iti indrepti atentia spre o alta persoana si vezi ce iese.Macar incearca si nu te lasa cufundat in trecut pentru ca nu vei trece niciodata peste
Am trecut peste toate si i-am spus. dar se pare ca nu ma poate vedea mai mult decat pe un amic.mi-a mai spus ca are prieten dar si ca stie ceea ce simt pentru ea de acum 2 ani cand a inceput totul. sper sa ramanem amici si poate ( sa ajute Dumnezeu ) intr-o zi sa fim impreuna. multumesc pentru raspunsur si incurajari. poate daca nu erati voi nu as fi reusit sa ii spun.
Petreceti timpul cu oamneii cu care te fac sa te simti fericit, cauta si alta fata pentru ca nu este sigura fata, si o sa vezii ca, in timp veii uita de ea