Daca o iubesti ce conteaza cu cine a fost prima data?
De ce nu poti trece peste asta, doar ai cunoscut-o abia de curand deci dupa ce a avut alt prieten, eu cred ca ai totusi o problema. In mod normal, important este ce faceti acum, iar daca spui ca o iubesti enorm, atunci de ce iti mai pasa ce a fost, este asa de greu sa treci peste acest aspect, atunci inseamna ce esti trufas, orgolios si te doare in Eu-l tau ...Nu cred ca este cineva aici care sa gandeasca altfel, asta este, zi mersi ca nu ai fost al N-lea din viata ei, ca oricum nu ai fi stiut-o... Ori nu te mai gandesti si mergeti asa pe acest drum frumos inceput, sau mai bine terminati si las-o sa o aprecieze altul pentru ceea ce e acum ...Lucien.
Las-o in pace, fiindca n-o iubesti deloc pe ea. Tu iubesti un orificiu, nu o femeie cu suflet, minte si trup. Daca macar ti-a trecut ideea asta prin cap, nu meriti nici s-o privesti.
Femeia asta merita sa fie fericita, cu un barbat care s-o iubeasca asa cum e ea si s-o respecte, nu sa aiba parte de o relatie cu un barbat care s-o considere doar o bucata de carne si un orificiu. Tu o sa-ti gasesti o virgina, iar ea isi va gasi un barbat normal care s-o merite.
Stim cu totii faptul ca primul barbat din viata unei femei are un loc special in inima ei. Cred ca tie iti pare rau ca nu poti fi tu in locul lui pentru a fi sigur ca nu te va uita niciodata. Nu cred ca gandesti asa din cauza mandriei cum spun altii. Daca ea te iubeste nu ar trebui sa te ingrijorezi. Dupa cum spunea si Nicu putine fete mai sunt virgine la 19 ani, dar totusi si putine fete in zilele noastre se mai implica sentimental. Daca ea te iubeste oricum tu esti special pentru ea, crede-ma. O sa vezi ca o sa fie bine.
Ahh.mandria asta, orgoliul celui de-al doilea.Asta este, poate ca a avut sentimente destul de puternice pentru fostul si asta a fost motivul pentru care a facut-o cu el, dar nu o poti condamna pentru asta.Pe vremea aia credea ce el o sa fie unicul, despre tine nici nu stia ca existi pe planeta asta.
Te iubeste, o iubesti.asta e cel mai important.
Stii ca nu ai dreptul sa-i reprosezi acest lucru, dar in adancul sufletului te doare. Insa viata continua, trebuie sa te bucuri ce te iubeste si ca nu-si inchipuie viata cu nimeni in afara de tine. Sa stii ca stiu unii barbati care uita, nici nu atrage atentia la trecutul fetei, cu toate ca in trecut a fost o parasuta. Pur si simplu aveti grija unul de celalalt, si toate se vor ocoli cu usurinta. bafta
Nu ar trebui sa ganesti asa, in primul rand nu e vinovat nici unul in voi si in al doile rand daca tii cu adevarat la ea poti trece peste asta..., ar trebui sa apreciezi sinceritatea ei ca tia sp ceea c inseamna ca are incredere oarba in tine, nu ar trebui sa pui pret asa mult pe asa ceva si in zilele noasre e ceva normal greu se mai gasesc fete virgine asa ca nu fa prostia d a te desparti d ea doar din asta pentru ca nu stii peste c vei da.si pls sa nu o jignesti niciodata pe chestia asta pentru ca o va durea enorm mai ales daca tine la tine cu adevarat.bafta! si nu mai da mportanta la asta, nimeni nu-i perfect!
Nu stiu... te cred sa te doara... dar oricum... daca te iubeste trece si uh cu vederea...mai ales daca ii pare rau ca nu ai fost uh primul...sti prima oara noi ca fete o facem fara sa ne ganndim...ca poate o sa gasim pe cineva...care o sa dorim sa fim a lui...
Daca intr-adevar o iubesti cum spui, treci peste. E a ta, e cu tine, te iubeste, de ce mai cauti alte raspunsuri? Fiti fericiti ca va aveti unul pe altul, daca e fidela acum, n-are rost sa-ti mai faci sange rau. Uita! Tu nu te-ai daruit alteia? Pe ea n-o doare? Hai, chibzuieste, un pic.
Mai tu.de la 13 ani avand prieteni, in 6 ani, daca nu se prostea ea tot dadea peste un prost care sa-si bata joc de ea. cred ca ti-e clar nu? tu ce-ai facut in ultimii 5 ani? daca esti virgin... e meritul tau. da vrei sa fim sfinti cu totii? si daca noi cautam sex de cand ne cresc tuleele, cautam la ele nu? si daca ele, unele ne dau... vrei sa ramana nemaritate? hai sa-ti spun o chestie din biblie.cica trei lucruri nu se cunosc pe fata pamantului; urma sarpelui pe stanca, urma vulturului in zbor, si urma barbatului la o femeie. daca ea a uitat, so lasi sa uite.sa nu-i amintesti niciodata, fiindca ti se daruieste tie acum.am o cunostinta care-mi povestea cum da el m.ie la fete cu baietii.ma zic eu, la varsta ta cred ca esti constient ca, ceia ce faci tu cu ele face si altul cu viitoarea ta? pai si eu ce sa fac bai sa nu ma mai insor? si s-a insurat.are un baietel de cateva zile.crezi ca-l mai intereseaza ce a facut ea? inainte? eu nu cred. oricum daca respectivul iti va spune vrodata ceva, sai spui; nu ai fost prea bun tipule.de aia e cu mine acum.sanatate si sa fii iubit.
Trebuie sa treci peste, stiu cum te simti ca baiat, dar spre binele vostru, treci mai departe. faptul ca a fost a lui, nu te face pe tine sa fii mai prejos. Dimpotriva, tu ii poti oferi cele mai frumoase momente, lucruri noi, palpitante pe planul ala. fa- o sa nu te uite. Iti spun sigur, ca daca o faci cea mai fericita si pe planul ala, mai mult decat a facut-o fostul, tu vei fi in ochii ei cel mai minunat baiat cu care a fost vreodata. Daca a facut-o cu el, poate chiar simtea ca il iubeste, ca acel baiat o merita. dar nu a fost sa fie, in general la varsta aia, fetele sunt mai naive. Nu fii suparat pe ea, va iubiti reciproc enorm, un are rost sa iti macini sufletul cu problema asta. O sa te obisnuiesti cu asta si bine ca a fost doar UNUL inaintea ta. Ia gandeste-te, rational.
Cred ca esti foarte tanar(puncte puncte) maxim 22 de ani si esti la prima femeie. Posibil sa ai un final fericit cu ea(puncte puncte) sau nu.Nu uita ca barbati ca tine mai sunt si intotdeauna se va gasi unul mai bun cu trecerea timpului.Si tu vei gasi pe alta tot de 19 ani si va fi din nou viata ta chiar daca tu o sa ai 33 de ani(puncte puncte)si din nou si asta va gasi pe unul pe care sa il placa mai mult (puncte puncte)si tot asa(puncte puncte)iti spun din experienta proprie. Oricum, iti doresc succes!
P. S:chestia cu robotelul e mai enervanta si mai,, denaturata" decat,, si"-urile si puncte punctele mele, pe bune.(asta e pentru administratorul paginii)
Cred ca esti foarte tanar(puncte puncte) maxim 22 de ani si esti la prima femeie.Posibil sa ai un final fericit cu ea(puncte puncte) sau nu.Nu uita ca barbati ca tine mai sunt si intotdeauna se va gasi unul mai bun cu trecerea timpului.Si tu vei gasi pe alta tot de 19 ani si va fi din nou viata ta chiar daca tu o sa ai 33 de ani(puncte puncte)si din nou si asta va gasi pe unul pe care sa il placa mai mult (puncte puncte)si tot asa(puncte puncte)iti spun din experienta proprie.Oricum ,iti doresc succes!
P.S:chestia cu robotelul e mai enervanta si mai ,,denaturata" decat ,,si"-urile si puncte punctele mele ,pe bune.(asta e pentru administratorul paginii)
Si eu tot la astea ma gandesc."intreab-o fata in fata daca te iubeste poate ai o sansa!"incearca
Va salut pe toti!
Vroiam sa va multumesc pentru sfaturile si parerile voastre, m-au ajutat extrem de mult. Anul acesta implimin 4 ani si suntem foarte fericiti impreuna.
Multumesc inca odata si bafta!