| djvaly a întrebat:

O iubesc enorm si sufar prea mult. Ce pot face sa nu o mai iubesc?
am 29 de ani si m-am indragostit de o colega de servici.
problema este ca amandoi suntem cu familii(insurati)
si mai mult ca sigur impartasim aceleasi sentimente ce este de facut?
mai am putin si innebunesc.

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, cam complicata treaba, imi pare rau pentru situatia ta...nu poti sa ii comanzi inimii dar acum depinde, daca si ea te iubeste si vreti sa fiti impreuna... daca amandoi aveti familii trebuie sa va ganditi bine amandoi ce faceti, mai ales daca cumva sunt copii la misloc, daca tu sau ea are, gandeste-te atat la familia ta, dar si la fericirea ta, trebuie sa ai o discutie cu ea, sa alegeti ce e mai bine pentru amandoi, sa vezi cat ar fi ea de dispusa sa faca pentru tine si pentru relatie, oare chiar ar face ea sacrificiu pentru iubirea voastra? Gandeste-te bine, ai o familie, tu ai ales-o pe sotia ta sa fi cu ea pentru totdeauna, are si ea familie, poate ca ea nu vrea sa renunte la familie, sunteti amandoi legati de cineva, si asta e foarte dificil, problema trebuie gandita, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie, sa nu iti para rau, daca ar fi sa ramai cu ea si sa divortezi tu si ea la fel, e un risc pentru ca daca apoi vei ajunge sa regreti? Pe deoparte conteaza si ce simti tu, ia o decizie corecta, dar sincer e mai bine sa ramai cu sotia ta, si ea cu familia eisi cred ca poti trece peste aceasta dragoste, incearca sa o uiti pe colega ta, ca trebuie sa te gandesti ca ai distruge familia ei dar si pe a ta, acum e decizia ta dar gandeste-te la consecinte, merita?

10 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Asta este doar o toana de moment. Chiar asa rau te intelegi cu sotia de nu o mai vezi? Eu nu as crede. Acum poate ai raspunde ca da, ca nu o mai vezi decat pe colega ta, dar eu cred ca atunci cand te-ai insurat, nu te-ai insurat degeaba, cred ca iti iubeai sotia si aveati multe lucruri in comun. Incearca sa nu uiti asta. Chestiile astea sunt pasagere si nu trebuie sa uiti cine iti e alaturi. Eu am o cunostinta, o tipa care cam flusturatica(a recunoscut singura), maritata si ea, s-a indragostit de un tip, coleg cu ea. A tinut-o asa, se intalneau, dar nu faceau nimic, mereu cu ochii pe ala. Pana la urma si-a dat seama ca e doar o toana, ca e maritata, ca are responsabilitati, ca orice cuplu are probleme si ca trebuie sa mearga pe drumul ales alaturi de omul cu care si-a jurat credinta. Stii ce a facut? Si-a dat demisiawinking Acum e in cautare de un servici, dar nu-i pare rau, a scapat singura din a-si complica viata. Readuti aminte ca ai o sotie si lasa prostiile astea pasagere.

| oz a răspuns:

Daca te-ai insurat...gata...lasi femeile... te dedici uneia...

| Marry:X a răspuns:

Buna. Parerea mea sa va inselati sotul/sotialaughing. Jur ca eu asa as face. Daca iubesc pe altcineva si nu pe sotul meu asta ehappy. Inima nu o poti coordona. aveti copii?big grin Daca nu exista copii, puteti sa divortatihappy. Pup si D-zeu sa va lumineze mintea.Pa pa:*

| xt a răspuns:

Daca nu aveti copii se mai poate face ceva: adica sa divortati. Daca aveti, este mai complicat, dar trebuie sa va ganditi de cateva mii de ori inainte daca merita sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna ca te-ai indragostit?, ca o iubesti? Iti place cum arata, vrei sa faci sex cu ea, ai preocupari, pasiuni, valori, scopuri comune? va potriviti ca temperament? ati putea avea o relatie lunga? Depinde cat de profunda ar putea fi relatia si cat de mult te-ar implini ca om, ca barbat, ca suflet si daca toate lucrurile astea de baza nu le poti gasi la sotie. Dar sa renunti la familie pentru ca "te-ai indragostit fulgerator" e o greseala. Faptul ca simti ca innebunesti arata destul de clar ca ai prea multi hormoni in cap.Detaseaza-te un pic. Fii rece.Esti barbat ce naiba. E OK sa te infierbinti dar un barbat se caracterizeaza cel mai mult prin retinere, autocontrol, responsabilitate si capacitatea de a cantari si lua decizii la rece. Asteapta un timp pentru ca lucrurile sa se limpezeasca. Nu fuge nimeni, iar daca fuge bine ca nu ai apucat sa iei decizii importante. Daca nu-ti clarifici exact ce vrei de la o femeie si de la viata in general ai sa zbori din floare in floare fara sa fie nici una a ta toata viata. Depinde ce vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Innebuneste si las-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca este bine sa-ti asculti inima si sa faci ce-ti dicteaza ea... tu stii cel mai bine ce ai de facut.

| *Baby* a răspuns:

Pai pentru inceput trebuie sa ii spui asta ei indiferent ce ar zice ea, desi este complicat ca amandoi sunteti insurati pot spune ca mai bine demisionezi si iti cauti alt loc de munca.este cea mai buna solutie, sunt psiholog, nu de prea mult timp dar am capatat ceva experienta.succes,sa lasi comentariu cu ce s a intamplat te rog

| djvaly explică:

Va multumesc f. f. f. mult pentru. sfaturi dar nu am ajuns la nici o concluzie, stau si ma chinui in fiecare zi, pe zi ce trece viata devine tot mai insuportabila nu stiu ce mai am de facut, si ce decizie sa iau. va multumesc pentru. atentie

| djvaly explică:

Serios! Nu mai spune! Ea stie lucrul asta? Frate, nu-ti mai face iluzii, gagica, te asigur eu, stie ce face, dar se pare ca tu ai cam cazut in plasa ei. Tu incerci sa vinzi castraveti la negustori? Sa fim seriosi, nu stii cu cine te pui.