| ymhr6 a întrebat:

O iubesc enorm si sufar prea mult. Ce pot face sa nu o mai iubesc?

Salutare sunt un baiat de 20 ani care niciodata nu am crezut in "iubire" asa cum zice lumea. Si sunt cu o fata de 3 ani timp in care ea m-a iubit in disperare iar eu mai putin si cateodata ma putrtam si urat cu ea. iar acum dupa ce a plecat intr-o tara 2 luni pentru un curs dupa ce sa intors s-a schimbat total e indiferenta iar eu acum o iubesc enorm si ea mai pe romaneste ma ia peste picior si nu mai vrea sa ne vdm ca inainte sa facem ce faceam inainte e total altcineva.
Nu stiu ce sa fac imi zice ca ma iubeste dar nu ca inainte si nici la telefonul nu vrea sa mai vorbim mai mult de 10 min cea ce inainte ma suna si stateam cu orele si nu ziceam nimic in schimb ea zice ca se plictiseste sa stea atat si nare chf.
Ce pot face? Sa ma despart de ea? Sa vorbesc cu ea nu rezolv nimic pentru ca am incercat (si raspunsul este eee... vezi cum e sa iubesti). Sunt asa de aprox 2 saptamani si nu imi este bine deloc fumez mult mananc putin si nu prea sunt in stare de prea multe lucruri.
Ma gandesc intr-una la ea si pe ea nu o intereseaza asa mult.
Ma gandeam sa ma despart de ea si sa nu mai vorbesc niciodata cu ea.(desi nu stiu daca pot face asa ceva) este bine?
Multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat.

Răspuns Câştigător
| crizantema_4289 a răspuns:

Cu cat o lungesti mai mult cu atat o sa te chinui mai mult. Ai sa ajungi la obsesie si lucruri necugetate... Fa-ti un bine si pune punct la relatie, nu-ti mai calca pe mandrie, si apoi daca tine la tine o sa lupte pentru relatie, oricum ce ai de pierdut? Nu faci decat sa te amagesti.Crezi ca e ultima tipa din zona? De unde sti tu ca nu mai e cineva care te vrea cu ardoare si tu iti ratezi sansele pentru cineva careia nu-i pasa? Eu personal, cred ca astepti ca ea sa vina si sa-ti spuna :gata! Va putea mandria ta sa suporte umilinta? Gandest-te si sa nu ta superi pe mine daca am fost prea taioasa si directa.pup

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei incearca sa intelegi ca ea deja nu te mai iubeste ea tie iti rs. la fel cum ai facut tu cindva fata de ea! incearca sa te ocupi cu ceva palpitant si te vei lua cu lucru, ocupatii si vei uita! mai vb cu prietenii sa te intilnesti incearca sa uiti!

| cozz a răspuns:

Asta am patit si eu...adica aproape happy asta e sfarsitul relatziei... ea zice ca te iubeste... dar sigur are pe altcineva...asa am patit eu... o sunam si spunea ca e cu nu stiu cine si are treaba nu ma era ca la inceput.
iti dau un sfat acum ...fi nepasator las-o pe ea sa te caute fi cu nasu pe sus ...nu o mai suna ...sau daca aveti prieteni comuni intreaba-i poate stiu ceva de ea... dc s-a schimab poate stiu ei.

| shady20 a răspuns:

Simplu! Stai si tu cu mai multe fete asa nu poti tine la ele crede-ma ca asa fac eu, pare nostim dar si eu am suferit mult dupa fete si m-am cam saturat...sorry

| alex19_9867 a răspuns:

Si eu acum am aceeasi problema...sad nu stiu ce sa mai fac. scuze dar am incercat sa imi fac si eu adresa dar nu stiu ce are.
nu stiu cu cine sa mai vorbesc ce sa fac sa imi fie si mie bine sad