Cu cat o lungesti mai mult cu atat o sa te chinui mai mult. Ai sa ajungi la obsesie si lucruri necugetate... Fa-ti un bine si pune punct la relatie, nu-ti mai calca pe mandrie, si apoi daca tine la tine o sa lupte pentru relatie, oricum ce ai de pierdut? Nu faci decat sa te amagesti.Crezi ca e ultima tipa din zona? De unde sti tu ca nu mai e cineva care te vrea cu ardoare si tu iti ratezi sansele pentru cineva careia nu-i pasa? Eu personal, cred ca astepti ca ea sa vina si sa-ti spuna :gata! Va putea mandria ta sa suporte umilinta? Gandest-te si sa nu ta superi pe mine daca am fost prea taioasa si directa.pup
Asta am patit si eu...adica aproape asta e sfarsitul relatziei... ea zice ca te iubeste... dar sigur are pe altcineva...asa am patit eu... o sunam si spunea ca e cu nu stiu cine si are treaba nu ma era ca la inceput.
iti dau un sfat acum ...fi nepasator las-o pe ea sa te caute fi cu nasu pe sus ...nu o mai suna ...sau daca aveti prieteni comuni intreaba-i poate stiu ceva de ea... dc s-a schimab poate stiu ei.
Simplu! Stai si tu cu mai multe fete asa nu poti tine la ele crede-ma ca asa fac eu, pare nostim dar si eu am suferit mult dupa fete si m-am cam saturat...sorry
Si eu acum am aceeasi problema... nu stiu ce sa mai fac. scuze dar am incercat sa imi fac si eu adresa dar nu stiu ce are.
nu stiu cu cine sa mai vorbesc ce sa fac sa imi fie si mie bine