| tighi a întrebat:

O iubesc pe o fata atat de mult incat nu pot sa mai respir.am vazut ca s-a uitat de vateva ori.la mine si nu am mai simtit pentru nici o fata ce simt pentru ea.deci ce e de facut? am id ei.

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,daca ai id-ul ei,atunci baga-te in seama cu ea,incepe o conversatie cu ea,sa aflii cat mai multe despre ea,sa o cunosti mai bine,sa vezi ce ii place,discuta cu ea diferite subiecte, apoi dupa ce incepeti sa va imprieteniti, cere-i numarul de telefon.Asasdar,prima data incearca sa te aproprii cat mai mult de ea sa vezi ce fel de persoana e,daca vezi ca pare si ea interesata de tine si de discutiile dintre voi,atunci continua sa vb,si dupa ce abordati diferite subiecte,spune-i aevarul ca o placi,sau spune-i ca ai vrea sa va intalniti sa iesiti la o plimbare si spune- i ceea ce simti pentru ea,nu ai nimic de pierdut,doar sa nu te grabesti prea tare sa ii spui te iubesc din prima,ca poate nu te va crede sau se va bloca.
Comporta-te frumos cu ea,da-i semne ca o placi, fa-i complimente si fii atent cu ea, vei avea de castigat.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Pai daca de atunci de când s-a uitat la tine nu ai mai putut respira, ce vrei să-ți facem noi, să iți zicem sa mergi lânga ea si sa mori? laughing

| sunshine939 a răspuns:

Pai in primul rand ii spui ce simti pe ea.ii spui ca te ai indragostit de ea si vezi ce zice.ii spui ca pentru tine e cea mai frumoasa fata si ca ai face orice sa fii cu ea.si vezi cum se comporta.succes

| Candace a răspuns:

Pai ce mai stai?! da-i de inteles ca o placi, dar treptat, nu brusc.incearca sa fi cat mai dragut cu ea si NU folosi replici idioate de agatat. daca si ea s-a uitat la tine e si mai ok. nu mai astepta, ca poate ti-o fura altul inainte sa faci primul pas. oricum nu ai nimic de pierdut decat de castigat.(violet_chipmunk01@yahoo.com te rog zi-mi daca sfaturile mele au fost bune). multa bafta! happy

| Ioana_9117 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea. poate si ea te place.incearca sa ii arati ca o placi mult, mai intai devenind prieten bun cu ea, apoi fa primul pasbig grinbaftahappy

| Misha18 a răspuns:

Intra in vb cu ea, sa vada ca esti interesat de ea. nu mai astepta, s-ar putea sa simta si ea la fel, nu ai nimic de pierdut daca incerci. bafta

| tighi explică:

Am cam gresit dar intelegi u