| Gaby212 a întrebat:

O iubesc prea mult ca sa o uit!
crying Dupa tot ce s-a intamplat intre noi,dupa ce m-am convins ca nu am nicio sansa,am inceput sa ma lupt ca sa scap de sentimente... sad
Nu o pot uita pentru ca imi este dor.Pur si simplu, simt un gol imens in interiorul meu.
Luna aceasta se implineste un an de cand ma tot gandesc la ea.Acum ceva vreme am renuntat sa mai incerc ceva,pentru ca mi-am dat seama ca nu voi reusi.
Inima mea este rupta intr-o mie de bucati. Orice as face,nu reusesc sa le adun pe toate si sa imi revin.
Nimeni din jurul meu nu vede asta, pentru ca nu ma exteriorizez...Si zambesc,asa incat lumea sa nu vada durerea pe care o ascund in suflet.
Ce sa fac? Cum sa imi revin? Simt ca asa nu mai pot trai,este o apasare prea mare...
O iubesc,dar nu pot sa o tin in brate, sa fiu langa ea si sa ii spun cat de mult inseamna pentru mine.Motivele sunt multe...Iar gandul ca ar putea sa isi gaseasca oricand pe altcineva ma distruge.

Răspuns Câştigător
| askmefast a răspuns:

Ceea ce ai spus e foarte frumos...Din pacate multi trecem prin momente din astea.Stiu exact cum te simti, dar o sa vezi ca peste ceva timp o sa iti revii.Imi pare rau de tinesad

| Gaby212 explică (pentru askmefast):

Mi-a placut ca spre deosebire de altii, am simtit empatie...Esti uman si apreciez.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E vina ta ca ai crezut in ea,e vina ta ca ai iubit o, e vina ta ca ai fost credul, e vina ta ca te ai agatat de o ipocrita, acum lasa drama si vezi de alte activitati, doar fraieri iubesc si cred in iubire

| sierra1 a răspuns:

"ar putea sa isi gaseasca oricand pe altcineva"

deja și-a găsit, fă și tu la fel. Asta e soluția - fiecare cu drumul lui

| OldSoul a răspuns:

Cauta-ti si tu o activitate, mentine-ti timpul ocupat.

Ai prea mult timp liber si de asta iti sta gandul la ea.

| alina2k18 a răspuns:

Clar si-a gasit altul laughing
Ala ii rupe zdipa in ea si tu plangi si dupa 1 an laughing

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Like alina, stii tu ce stii fata

| Emma30555 a răspuns:

Iubirea pentru un om care nu te iubeste, dupa un timp se cheama doar obsesie... Asa ca fa bine sa ti traiesti viata si sa ti gasesti pe cineva. Te poti indragosti de mai multe ori intr o viata. Si poti sa iubesti mai tare pe cineva care iti raspunde sentimentelor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

"Te poti indragosti de mai multe ori intr o viata"
In felul ãsta ajunge sa-si repete greseala, din noi si din nou. Nu poti fii deschis sentimentelor doar când cineva iti sta alãturi ani buni de zile.

| Gaby212 explică (pentru Emma30555):

Ea ma iubeste in felul ei...Dar nu ca pe un iubit, ci ca pe un amic.Si nu trece de asta.

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

Mi-a fost alaturi 3 ani! In tot timpul asta m-am apropiat de ea foarte mult.Nu e o dragoste care a aparut brusc.Nu e bazata doar pe atractie fizica, ci pe iubire! Dar e numai din partea mea cred...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gaby212):

Asta se intâmpla când petreci prea mult timp cu ea. Totul trebuie sa fie progresiv nu doar tu ar fi trebuit sa "te apropii" ci ea la Rândul ei sa-ti dai seama daca meritã efortul, si nu doar ca amicã, dupa o relatie. Dupa aceea e ALATURI!

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa te indragostesti nu e o greseala. Pe parcurs iti dai seama

| Gaby212 explică (pentru anonim_4396):

S-a apropiatfoarte mult, dar nu din punct de vedere al unei relatii amoroase...Practic suntem ca fratele si sora. Facem si vorbin orice, mai putin cand vine vorba de dragoste.
Si eu nu pot sa mai rezist asa.

| GabyT10 a răspuns:

De la iubirea la obsesie este doar un pas, acel pas se numeste uneori despartire.Incearca sa-ti vezi de viata, a trecut un an, iar ea sigur si-a vazut mai departe de viata... daca ea nu plange dupa tine, tu de ce ai plange dupa ea?! Ar trebui sa ai putin orgoliu ca sa treci mai usor peste despartire.Gandeste-te putin, de ce sa suferi pentru cineva care nu a te-a apreciat si nu a tinut cont de sentimentele tale. Daca vei scapa putin de dorul ei, sigur vei avea "ochi" pentru cineva care te va aprecia, te va iubi si te va respecta.

| Gaby212 explică (pentru GabyT10):

A fost o perioada in care am incercat sa o inlocuiesc cu altcineva, dar persoana aia m-a dezamagit... Si mi-am dat seama ca tot pe ea o iubesc.Sentimentele care reapar sunt cele care nu au plecat niciodata... sad

| GabyT10 a răspuns (pentru Gaby212):

Te sfatuiesc sa stai de vorba cu un psiholog. Uneori, acele sentimente care reapar, nu fac altceva decat sa-ti distruga viata...mereu vei avea tendinta de a compara o noua iubita cu fosta, asa relatia nu va dura prea mult, la fel si fericirea ta. Unii au puterea de a trece singuri peste o despartire, altii cer ajutor unui psiholog (aici depinde de tine).