Buna,
Avand in vedere ca l-ai refuzat mai mereu, e normal ce s-a intamplat. Poate te tachineaza un pic cu prietenele tale sau poate nu. Poate ar fi trebuit sa risti, sa formezi o relatie cu el daca asta iti doreai, bineinteles, una care sa nu duca prea departe din prima.
Si iti sugerez sa renunti si la metodele astea de razbunare, acest baiat nu ti-a apartinut niciodata, si cum a spus cineva mai sus- poti mai mult de atat. Probabil el isi vede de viata lui si nu cauta metode de razbunare, fa la fel.
Si eventual daca chiar iti place, lasa orgoliul de femeie fatala si cauta-l tu.
Succes
Bla bla bla bla. cam asa. esti constienta de greselile tale, nu e nevoie sa mai intrebi. ah..si razbunarea asta ce mai e? o mare prostie
Ai procedat foarte gresit prin respingerea repetata a tuturor incercarilor lui de a deveni un cuplu. A considerat ca isi pierde inutil timpul cu tine si drept urmare sa atasat de cea care i-a dat de inteles ca-l accepta. In popor exista o zicala conform careia "poti sa culegi doar ceea ce ai semnat". Probabil ca vei intelege adevaratul motiv care l-a schimbat.
vrei sa te razbuni, sa il faci sa sufere ca te-a facut el sa suferi.
Iti pierzi timpul si suferi si tu,ca esti geloasa ca e cu aia si de fapt,o sa fii cu acel baiat dar tot pe el o sa il vrei.
Poate s-a saturat sa stea dupa tine,dar poate voia sa te duca pana in camera lui, sa faceti teme la mate, ca de era sa te placa asa mult, nu se dadea la amica ta, sau ce mai era ea.
Eu cred ca ai pierdut doar o potentiala partida cu el.
Parerea mea mno.
Bună.
În primul rând, ce-ți pasă ție ce cred niște străini din online despre tine?
În al doilea rând, s-a schimbat pentru că tu nu ți-ai exprimat dorința de a împărtăși cu el o "relație mai mult decât prieteni". Ceea ce e perfect normal.
În al treilea rând, fă-ți un bine și renunță la gândirea de tip răsbunătoare ("Imi doresc din toata inima ca intr-o zi sa ma vada super aranjata langa un super baiat ca sa vada ce-a pierdut, dar ziua aia nu o sa fie departe!"). Poate poți mai mult de atât...