Pai daca nu stii cum sa il ti langa tine e normal.
El acum crede ca esti a lui, ii aparti "doar v-ati inpacat"
Nu uita sa iti pastrezi stima de sine.
Eu nu cred ca se pune problema k nu stiu cum sa il tin langa mine asa a facut si a doaua oara din cate stiu...si totusi el s-a intors la mine deci....imi zice ca el ma alinta cand ii vine si ca nu are timp s vb toata ziua problema e k numai in primele zile vbeste k mine toata ziua
Iti sfatuiesc sa stai de vorba cu el si sa clarificati la o cafea totul.
Ii explici nemultumirile tale si ii spui clar ca te apasa faptul ca nu te baga in seama si ca se comporta in acel stil
Daca isi revizuieste comportamentul fata de tine inseamna ca tine la tine insa dragostea trece prin stomac si trebuie sa si lucreze sau sa mai demareze fel si fel de actiuni
Daca nu isi schimba comportamentul e clar nu prea ii mai pasa de tine sau nu te mai doreste.
E important sa fi tu sincera cu tine si sa actionezi la timp si sa nu permiti un astfel de comportament pentru ca oamenii fac doar ceea ce li se permite si daca li se permite intinde coarda :)
Mai multe informatii gasesti aici : http://www.wikiforums.ro/......te-cu-tine
Sper sa aplici tot ceea ce vei invata
Mersi de sfat dar tocmai am discutat si e un pic dar un pic mai ok si mi-a spus de mai multe ori k asa e el.k se comporta normal
Mai explicit "remediu" dar totusi asa e el sau nu mai are niciun interes pentru mine?
Pai daca nu intra in discutie cu tine, ti-a dat de inteles, ca nu te mai vrea cred. Acuma nu stiu daca mai are vreun interes pentru tine, dar din ce ai scris tu mai susse vede clar ca nu.
linarkfts întreabă: