Mi-am amintit unul. Un tip vine seara acasa, obosit de la munca, nevasta nu era. Sta asta, se face 9 seara, bea o votca. Se gandeste: Fir-ar ea sa fie, unde o fi? Cand o sa vina, am sa o intreb: Unde ai fost, fa? Si ea va spune "la mama". Ia sa o sun eu pe soacra-mea, sa verific. Suna, nu era acolo. Mai bea o votca, mai se gandeste... 'fir-ar ea sa fie... o sa vina si o sa o intreb: unde ai fost, fa?! si ea va spune" la mama. Si am sa ii zic: minti, fa, ca am sunat-o si jap, o palma peste ochi. Si ea va zice: la sor-mea, de fapt. Ia sa o sun pe cumnata-mea sa verific.Suna, nu era nici acolo. Mama, fir-ar ea sa fie, mai bea omul o votca, se gandeste. O sa vina si o sa o intreb: unde ai fost fa? Si ea va zice: pai, la mama. Minti, fa, ca am sunat si nu erai acolo. Si jap, una peste ochi. De fapt, am fost la sor-mea. Minti, fa, ca am sunat si acolo si nu erai si jap, inca una peste falca. Sa vezi ce ii fac! Trec orele, se face 4 dimineata, vine femeia. Asta, cu votca in mana: Unde ai fost, fa? Tipa: Mi-am tras-o cu unul! Omul: Ia uite, proasta. Eu ce-o intreb si ea ce-mi raspunde!
A vazut fiica pe cei trei indivizi? Ar avea curajul sa-i descrie in fata autoritatilor? Urmeaza un timp mai indelungat pentru rezolvarea situatiei si calmarea fetitei dvs.
simpatic bancul...insa ai putintica grija ca sunt persoane care au trecut prin asa ceva si carora nu le,, cade" prea bine glumita...de obicei pe astfel de teme nu se prea fac glume...insa oricum, felicitari ca ne-ai animat dimineata
Variatii pe aceeasi - sau nu?! - tema... Eu il stiam cu veverita, care se mai ducea si maine. si poimaine, la...harciogul rapitor!