La câte fiţe faci... eu te lăsam de mult!
Cum adică stai 2 minute să mă gândesc?! "Momentan, nu?".
Să nu te mire dacă te va lăsa curând! Tu nu-i inspiri nici un dram de siguranţă!
Şi stai puţin, care-i treaba ta că s-a certat el cu nu-ştiu-ce prieten de-al lui?!
Pai spune-i acest lucru ca nu vrei sa renunti la prieteni ca sunt mai importanti pentru tine.crede-ma ca daca nu iti va lasa alta alegere, va trebui sa il parasesti.sunt mai importanti prietenii...sunt mai multi si in plus el te poate parasi oricand.
succes! :*
Si eu am fost intr-o situatie d asta, si mi-am pierdut cea mai buna prietena din cauza lui.Pt moment nu am dat importanta pentru ca imi era alaturi dar bieneinteles nu ca si prietena mea. Iam dus dorul si m-a durut foarte tare"despartirea"de ea dar nu ma puteam impaca ca era el, si pentru dansu am renuntat. Apoi dupa cateva luni ne-am despartit si ghici la cine am ajuns? La prietena mea si mi-a fost alaturi fata de el care nici nu la mai interesat de mine.Eu zic sa-ti apreciezi prietenii si sa nu renunti la ei pentru un baiat. mi-a fost alaturi mereu si regret ca m-am certat at cu dansa pentru el. Sper ca ti-am putut fi de folos:*pa pa