Sunt fata, si sunt in aceeasi situatie cu tine si te rog macar sa incerci. Eu acum sunt indragostita de fosta iubire, si stiu ca mi-as da toata silinta sa fac lucrurile sa mearga bine dar cred ca mie nu-mi este sortit.Dar la tine poate este altfel, macar incearca, nu vei pierde nimic.
Foarte mici sansele sa reuseasca. Dar sa stii ca sunt pro impacarilor, ori merge ori va despartiti definitiv dar sunteti impacati cu gandul ca ati incercat.
Nu, nu are viitor! Simplu, pentru ca, de nu a mers la inceput cand erau sentimente implicate, acum, dupa o despartire nu este decat o agonie/ameteala, fara nici un fel de viitor.
Ne-am despărțit cu mulți ani în urmă și ea m-a părăsit dar nu ne-am certat sau înșelat deci m-a părăsit așa fără un motiv. Oricum ea zice că am fost fraier că nu am insistat să mă împac cu ea atunci. Eu nu am prea insistat că mă ignora total și era penibilă și enervantă situația, adică așa vedeam eu în vremea aceea.
Fa-te ca vrei sa o luati de la capat, fwte-o de ciuda, si da-i papucii.
Oamenii nu au nevoie de mai multe despartiri cu aceeasi persoana.
Pentru mine o relație ori e serioasă ori nu este nimic.
Atunci alege nimic. O persoana care te-a lasat candva, nu mai prezinta incredere.
Plus ca o relatie cu un repros-regret de genul asta, nu e o relatie cu egalitate.
Daca sunteti amandoi dispusi sa faceti toate eforturile ca relatia sa functioneze si sa nu mai repetati aceleasi greseli care au dus la ruptura si mai ales daca inca exista sentimente puternice intre voi atunci nu vad de ce nu ar merge. In cazul asta merita sa va mai dati o sansa. Altfel relatia va esua lamentabil...din nou.
Nu cred ca o sa mearga. Pentru ca tu ai aceleasi defecte ca inainte, iar ea la fel. Deci o sa ajungeti in acelasi loc pentru ca vor fi aceleasi probleme
Depinde de amandoi, motivul fostei despartiri si cine ține la relație sa o tina stabila. Daca numai tu faci eforturile ca ea sa nu se destrame iar ei nu-i pasa si cand va certati nu incearca sa va impacati nu va avea mult timp relatia! Pune-i cateva condiții simple si de baza, deoarece ea crede ca numai tu fugi dupa ea, pune-o la incercare sa vezi daca te iubeste, prin diferite situatii. bafta!
Stii cum e chestia aia. "Cainele este mort, dar il putem pastra"
Depinde acum din ce cauza v-ati despartit.