anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O parere va rog despre ce mi-a scris o persoana de sex feminin. Este loc de interpretare sau nu? Mi-a scris astfel :

Gestul tau nu e prostesc. Sa stii ca am zambit si am apreciat ca ai fost atent si ai stiut exact cum sa tintesti. Eu vad lucrurile astea si le apreciez insa totodata stiu ca e musai sa-ti tai acest elan tocmai pentru a nu duce intr-o directie nesincera lucrurile. Imi dau seama ca te-a ranit refuzul meu dar stiu totodata ca e sanatos asa. E ca si cu mancarea, nu tot ce ne place ne face si bine pe termen lung.
Apropo de mastile care ne ascund vulnerabilitatea si ne acopera ranile si nu ne lasa sa fim pur si simplu asa cum suntem, adica firesti. Aceasta e si lupta mea, grea lupta si am impresia ca dureaza chiar o viata de om. Asa ca trebuie sa fim bucurosi ca iata avem o viata prin care ne putem apropia cu pasi mici de chipul nostru autentic, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
In general avem tendinta sa proiectam dorintele si asteptarile noastre asupra unei persoane fara sa o cunoastem. De cele mai multe ori acestea raman niste inchipuiri care se spulbera foarte repede. Asa ca nu trebuie sa avem incredere in aceste impresii si sa nu punem mare pret pe ele. Te rog sa faci la fel in dreptul meu si astfel nu te vei insela.
Ps: am urmarit emisiunea despre limbaj si tonul vocii, mi-a placut termenul de Egovitamine, iar informatia este una demna de tinut minte mai ales la nervi. Haha.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

In mod elegant, te trimite la plimbare, folosind un limbaj elevat. De apreciat!

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, eu consider ca nu prea e loc de interpretare.Un refuz ramane refuz, de obicei.

| LordCristobal a răspuns:

Din ceea ce ti-a scris faa se poate trage concluzia ca fata te-a placut dar nu este interesata de o relatie pe termen lung si a facut foarte bine ca ti-a zis din timp.

| AmandinaDragan a răspuns:

Cata eleganta! Ti-a ars un sut! Poate chiar ti-a facut un bine.