anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O partida de sex cu o fata mai grasuta sau mai slabuta te simti mai bine?

12 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Cu ambele te simti bine. Cele grasute se excit mai repede. Cele slabute au corpul frumos.

| DanAmarandei a răspuns:

N-are o treaba greutatea unui om cu priceperea sa in pat. Sexul este calitativ atunci cand participantii se doresc, isi plac unul altuia, isi comunica unul altuia preferintele/placerile si neplacerile, atata timp cat sunt autentici si nu isi traiesc relatia "asa cum trebuie" ci asa cum este. Sexul e simplu, trebuie doar sa nu filosofezi, fie ca esti gras/slab/prost/inteligent/barbat/femeie/sarac/bogat/prea tanar/prea batran/curios/blazat, etc.

| Neinteresantul a răspuns:

Ca tine e numai buna laughing Cand incepem, dhdm? laughing

| mimirea a răspuns (pentru Neinteresantul):

Ieri big grin

| Neinteresantul a răspuns (pentru mimirea):

Ieri? :O Nici n-am simtit. trebuie sa repetam laughing

| RAY a răspuns:

Eu am vazut ca grasele au tariful mic, asta slabe mai mare, tu ce crezi? depinde de produs daca preferi una slaba, frumoasa platesti mai mult sau una mai grasa mai putin, important e sa te simti bine, si sa urle aia cand o penetrezi cica se activeaza centrul placeri in creier e mai puternica placerea la asta ma refer

| neutrino a răspuns:

Se merita tot felul de experiente!

| pufuletziii a răspuns:

Cred ca depinde de gusturile fiecaruia. Incearca-le pe amandoua.laughing

| RedDeath a răspuns:

Cand oi fi lesbi, ti-oi spune big grin

| DeeaV a răspuns:

Incearca ambele tipuri si convinge-te.

| Claudes a răspuns:

Depinde de persoana, nu prea conteaza greutatea, conteaza sentimentele dintre voi doi. O zi buna!

| TurboBoost a răspuns:

Nu stiu cat de folositoare sunt raspunsurile date de noi la intrebarea asta. Daca tie iti place fata, poate fi si slaba si mai grasuta, daca vrei sa o faci o faci.