Pai depinde eu cred ca da.
Binenteles ca am patit.Țin minte când s-a îndrăgostit prima de mine.era ceva gen NU BAGA MANA IN TELEFONU MEU, CE TE UITI ASA LA MINE?
Bine eram copii amândoi și nu aveam vreo intenție rea cu ea. De modul în care a reacționat atunci nu eram conștient da ea a fost printre singurele care au fost îndrăgostite de mine. Da eu eram indiferent și nu îmi băteam capul emoțional cu ea.
Chestiile alea cum vine tipa și te mângâie și ți poarta de grija sunt fantasme sau cel puțin eu nu am dat de asa ceva. În care ea e super feminina TOT timpul și "te place".
Eu cred ca trebuie sa existe totusi un balans dintre a fi o scorpie și a ți purta de grija. Dacă observi ca aia din mai mult de 3 conversații cu ea te face sa te simți ca ultimul om. Nu mai are rost sa prea incerci numai daca vezi ca exista ceva reciproc.
Dar nici sa ai prea multa încredere dacă se poarta prea frumos sa fie adevărat. Cel puțin eu sunt cam sceptic la oricare e prea drăguță. Sau cred ca face asta numai ca e ea pritenoasa și nu vrea nimic de la mine.
Dacă doar se presupune și nu e, da e normal.
Dacă e vorba de o relație, nu prea e normal când cineva e mai rece și distant mereu. Ceva se întâmplă.
Dacă sunt doar momente trecătoare, posibil să fie din cauza unei mici supărări sau alte preocupări de moment gen ceva important pentru servici și nu îți mai stă gândul la altceva.
Daca este o persoana rece in general si asa mai departe, asta nu inseamna ca o vei incalzi neaparat cu atitudinea ta calda. Nu esti exagerat. E normal sa te simti asa, putin respins. Cel mai bine este sa comuni cu ea
Pai depinde, alții își manifestă iubirea așa, alții sunt sufocanți.Totul tine de traumele din copilărie purtate de fiecare
Buna.Sa stii ca, de fapt, totul se rezuma la stilul de atasament pe care il are fiecare, nu la energii masculine, feminine si alte chestii spuse de guru influenceri.Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, sa gasiti un numitor comun, e atat de simplu.
https://www.reginamaria.ro/......-relatiile
https://psihologia.ro/......n-relatie/
https://www.psih.uaic.ro/......otetic.pdf
Pot spune ca am trait asta. Cred ca depinde foarte mult de la persoana la persoana modul in care se manifesta in momentul in care se indragosteste sau simte acea atractie.
In cazul meu, fiind extrovertit m-am comportat foarte frumos cu persoana respectiva(cum ai mentionat si tu). Ea era foarte rezervata, destul de rece si timida in jurul meu(genul acela de fata finuta, misterioasa, sa zic putin cam inabordabila). Simteam ca ma place, dar imi puneam aceeasi intrebari ca si tine. Cu toate astea, am incercat sa ii vorbesc in continuare(in principiu nu in cadrul discutiilor de grup, ci one-to-one).
A fost cea mai inteleapta decizie din viata mea, deoarece pe parcurs am devenit prieteni. Dupa ce ne-am apropiat mai mult, mi-a spus ca de fapt se comporta asa rece din cauza faptului ca avea impresia ca sunt luat, nu stia care imi sunt adevaratele intentii, era mai timida...etc
In prezent, suntem impreuna de 5 ani, este logodnica mea.
A fost foarte dificil sa o cuceresc si sa-i castig increderea, dar a meritat.
Acuma depinde la ce te referi cand spui ca "se presupune" si care e situatia mai exact la tine.
Daca sunteti intr-o relatie si ea e rece cu tine, posibil sa nu mai simta aceelasi lucru sau pur si simplu sa fie o persoana rece in general