| RatuscaCeaUrata a întrebat:

O plac dar nu stiu cum sa ii spunsad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Raiiiisa a răspuns:

Arata-ihappy

| rikkimady16 a răspuns:

Pai, prima data ar trebui sa ii fi prieten, sa o ajuti, sa o intelegi, sa o sprijini, sa ii arati cand greseste, sa o feliciti cand face ceva bine, sa fi singurul om pe care l-ar suna noaptea la 4 doar pentru ca nu poate sa doarma. trebuie sa vorbesti cu ea mult, foarte mult, sa o cunosti in mare parte. normal ca una e sa fi doar prieten cu ea si alta e sa ai o relatie.
inainte sa ii fi iubit trebuie sa ii fi cel mai bun prieten, sa aiba incredere in tine, sa puteti sa vorbiti deschis orice subiect.
Dupa ce ai facut toate astea atunci poti sa treci si la pasul urmator foarte simplu. poti sa ii arati ca o placi nu prin cuvinte ci printr-un gest, o iei de mana asa cum se iau indragostiti si sigur o sa isi dea seama ca o placi. atunci o sa vezi reactia ei si daca totul este reciproc ta-dam: sunteti impreuna! daca nu e reciprop nu fortezi lucrurile si astepti sau renunti, depinde de tine.
in cazul meu asa s-a intamplat, l-am cunoscut cu un an inainte sa fiu cu el si o perioada nu am mai vorbit apoi am vorbit din nou si uite asa dintr-una-n-tralta am devenit iubiti, dar inainte sa fim iubiti am fost cei mai buni prieteni, am ras si am plans langa el si m-am distrat impreuna cu el si multe lucruri pe care le face fiecare in drumul lui catre o relatie cu o anumita persoana.

ps: el mi-a spus ca ma place prin simplul fapt ca m-a luat de mana si ne-am plimbat asa tinandu-ne de mana cateva ore intr-o zi dupa care in urmatoarea zi ne-am dat seama ca suntem impreuna si nu a fost nevoie de intrebarea aia plina de emotie si putin trasa de par.
Bafta!:*

| ruxyycriss44 a răspuns:

Crede-ma nu e asa greu sau poate nu ai auzit niciodata de cuvintele fermecate ''Te iubesc'' happy incercarea moarte n-are ai incredere in cel mai bun caz si ea va zice la fel iar in cel mai rau caz daca ea nu simte la fel vei capata mai multa incredere si daca nu te place inseamna ca nu a fost sa fie viata merge inainte bafta multa :*

| RatuscaCeaUrata explică:

Am sa incerc toate variantele, care va merge fa primii funda. happy In orice caz. daca intarzii cu funda, inseamna ca a mers:*

| Dreamer002 a răspuns:

E o situatie dificila, si fetele trec prin asta de extrem de multe ori eu deocamdata nu sunt in aceasta perioada dar am fost. eu nu am rezolvat nimic pentru ca nu am incercat, baiatul este mai mare cu 2 ani, am vorbit doar de doua ori cu el pe mess. ceva nu foarte interesant nu era vorba despre ceva mai mult decat o prietenie. Daca tu vorbesti destul de des cu acea fata si ea te vede doar ca pe un prieten ar fi mai dificil, dar daca voi nu prea vorbiti ai putea sa intri in vorba cu ea, incetul cu incetul sa ii spui pur si simplu : "stii..eu te plac big grin " nu e o solutie ar putea sa fie prea brusc, ea nu va sti cum sa reactioneze ar putea sa spuna ca nu e reciproc doar de emotie, de teama, sau cine stie din ce cauze. Trebuie sa o iei usor o cauti mai des, vorbiti pe mess pe facebook, ii dai like la cateva poze si un comentariu sau doua ca sa nu pari prea disperat. O cauti dar nu chiar tot timpul, nu mis e pare corect ca doar tu sa o cauti chiar daca o placi, pentru inceput faci tu primul pas o sa-ti dai seama daca te place sau nu. Iar dupa toate acestea ai putea sa ii recunosti ca o placi ea poate te va intreba de cand, cum asa, iar tu ii spui pur si simplu. esti frumoasa si imi face placere sa vorbesc cu tine si daca si ea va spune ca te place. atunci nu ramane nimic de facut decat sa fiti mai mult decat prieteni! Sper ca te-am ajutat! Mult succes!

| Herta_Anni_2000 a răspuns:

Buna, eu sunt fata... Sunt topita dupa un baiat...
Stiu cum e sa nu poti sa ii zici ceea ce simti, si eu astept de mult ( foarte mult timp) macar odata sa vorbeasca cu mine...
Cel mai bine ar fi, sa mergi la ea, sa ii dai un trandafir ( un cadou, o floare, orice )
Si sa ii zici :`Stii, decateva zile( anii, lunii, saptamanii) tot te urmaresc, ma uit dupa tine, astept sa imi spui ceva, ori ce. Dar daca tu nu imi spui nimic o sa iti spun eu : Te iubesc... siii asa mai departe.
Daca spune nu sau nu te accepta atunci habar nu am. Eu una nu asa refuza asa o cerere happy Sper ca te am ajutat

Întrebări similare