Ok nici nu stiu ce zic dar nu o sa ma refer la partea cu sexul, doar la relatie. sunt unii care incearca sa-si faca o relatie dar poate nu e momentul. Mi se pare ca te maturizezi putin altfel decat ceilalti. Din dorinta ta asta mare sa iti faci o relatie probabil ai luat niste decizii gresite. In plus in ziua de azi nu ai tu o problema. E greu sa ti faci o relatie fiindca mai nou tuturor li se pare misto sa se duca la prieteni si sa anunte ce au fwtwt sau sa insele si sa rada de respectivul cu fetele. Eu sunt fata si mi-a fost si mie aiurea o perioada fiindca nu mai gaseam baieti ok si stiam ca era vina mea fiindca ma cuplam cu oricine mi se parea okay...dar eram mai mica si inteleg ca vrei o relatie fiindca nu ii chiar fain sa fii virgin la 19 ani dar eu zic sa nu mai stai chiar cu oricine doar din dorinta de a avea o relatie
Wow! I'm shocked! Nu de faptul ca esti virgin, virginitatea ti-o definesti singur. Sunt fete care practica anal sau oral, numai ca sa ramana virgine. Pot sa incerc sa-ti dau un mic sfat, apuca-te de un sport. Cat despre fete, o sa vina ele cu gramada, o sa vezi tu.